Vadonatúj vetélkedőt vásárolt az RTL Magyarország. A Falt az RTL Klubon fogják bemutatni valószínűleg 2018-ban, melynek a műsorvezetője Sebestyén Balázs lesz. A csatorna évek óta nem hozott be új game show-t, ezért is számít ez most fontos bejelentésnek. Részletek az RTL Magyarország közleményében:

Az RTL Magyarország szerezte meg A Fal (The Wall) című amerikai formátum jogait, így az RTL Klubon lesz látható a világ egyik legnépszerűbb vetélkedője.
“A Fal az utóbbi évek egyik legérdekesebb vadonatúj game-show formátuma. Izgalmas, tele van feszültséggel és érzelmekkel. Nagyon örülök, hogy az RTL Klub mutathatja be ezt a műsort a magyar piacon, és biztos vagyok benne, hogy az elkövetkező években fontos szerepet fog játszani a csatorna műsorrendjében” – hangsúlyozta a formátum megvásárlását követően Kolosi Péter programigazgató, vezérigazgató-helyettes.

A Fal tele van feszült pillanatokkal, hiszen a jó válaszokért cserébe annyi pénzt lehet nyerni, ami örökre megváltoztatja a versenyző életét. Nemcsak a helyes választ kell tudni: nem kevés szerencse és jól működő stratégia is kell ahhoz, hogy a két főből álló csapat megküzdjön a hatalmas fallal. Az izgalom és az érzelmek is a tetőfokára hágnak, amikor a labdák nekiindulnak A Fal útvesztőjében, és elképesztő nyereményt vagy óriási veszteséget hoznak.

A világ egyik legizgalmasabb vetélkedőjében Sebestyén Balázs műsorvezetésével izgulhatják majd végig a nézők a kétfős csapatok játékmenetét, akik akár 100 millió forinttal is gazdagabbak lehetnek. A műsorba már most várják elsősorban párok, testvérek, valamint szülők és (18 év feletti) gyermekeik jelentkezését az alábbi linken.

hirdetés

A Fal jelenleg az amerikai NBC-n, Franciaországban a TF1-en, Németországban az RTL-en, Spanyolországban a Telecinco-n fut nagy sikerrel. Kanada francia nyelvű részén a Quebecor Content nemrég vásárolta meg a formátumot. A műsor gyártója és producere LeBron James, a legendás NBA játékos, és Maverick Carter (SpringHill Entertainment), valamint Andrew Glassman (Glassman Media), együttműködésben a Universal Television Alternative Studióval. A műsor terjesztője az Endemol Shine Group. (Fotó: RTL Klub)

hirdetés

Ez a 18 produkció érkezik májusban a Disney+-ra

Általában bemennek a gólok - interjú Kapitány Ivánnal, a Gólkirályság kreátorával (x)

16. heti nézettség - Nagy siker lett A renitens 1. évada

Félmillió forintos büntetést kapott a TV2 Csoport

Ettől a héttől átalakulnak az RTL vasárnap estéi

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en