Április közepén írtuk meg, hogy tudásalapú vetélkedőt készít a VIASAT3. A csatorna ma bejelentette, hogy a produkció műsorvezetője nem más, mint Gundel Takács Gábor lesz. A készülő vetélkedő különlegessége, hogy nem csak az számít, mi a kérdés, hanem az is, hogy ki teszi fel azt. További részletek a tévécsatorna közleményében:

A világ számos országát már meghódította, most hazánkba érkezik a nagysikerű Who’s Asking? formátum alapján készült tudásalapú vetélkedő, méghozzá nem más, mint Gundel Takács Gábor műsorvezetésével. A VIASAT3 új generációs show-jába párok, barátok, rokonok vagy éppen munkatársak jelentkezését várják.

A formátumtulajdonos, az Armoza immár Magyarországon is bemutatásra kerülő produkciójában most az egész ország kérdezhet. A biciklisfutár, a fodrászod vagy épp a szomszéd srác? Egy vetélkedő, amelyben nemcsak a kérdés fontos, hanem az is számít, hogy ki, hogyan és hol teszi fel azt. Itt az első benyomás mindent eldönthet.

hirdetés

Mindenkinek van egy kérdése! Egy kis bátorsággal, sok tudással akár Ti is elvihetitek a 10 millió forintos főnyereményt! Jelentkezéseteket május 20-ig várják a www.viasat3.hu weboldalon. (Fotó: Hegedüs Róbert)
Íme Gundel Takács Gábor felhívó Facebook videója. Az oldalát itt lehet követni.

hirdetés

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor