A rengeteg őszi bukás után januárban a TV2 teljesen új műsorrenddel készül. Új napi telenovella, visszatérő sportreality és a vártnál rövidebb adáshosszok jellemzik majd a csatorna 2020-as év elejét. Lássuk a részleteket.

Január 2-án, délután egy vadonatúj török sorozat indul. A Remények földje minden hétköznap 16:45-kor lesz látható. A produkció 1970-es években játszódik egy vidéki birtokon és egy romantikus történetet mutat be. A telenovelláról hamarosan bővebben is írunk. 18:00-kor a Tények változatlan időpontban és hosszban jelentkezik. 18:45-kor kezdődik majd a Tények Plusz, mely a tévéműsor szerint pár perccel hosszabb lesz, de ez elképzelhető, hogy a valódi adáshosszt nem érinti, csak reklámblokkok kerülnek arrébb.

Szintén 2-ától a Mintaapák ugyan marad képernyőn, de két változás is lesz. 19:25 helyett 19:30-kor kezdődik majd, viszont az adásideje jóval rövidebb lesz, 20:35 helyett csak 20 óráig tart majd. A SorozatWiki információi szerint az adásidő csak kisebb mértékben csökken, ugyanis az eddigi nettó 45-50 helyett 30 perces lesz. Úgy tudjuk, ezek az epizódok pedig reklám nélkül kerülnek majd képernyőre.

hirdetés

Az Exatlon Hungary 2. évadának első epizódja január 1-jén indul, ahogy ezt korábban már megírtuk. Az első adás ezen a napon 18:50-kor kerül képernyőre, a folytatás pedig minden hétköznap 20 órakor bruttó 2 órán keresztül lesz látható. Így nem csak az apukákról szóló napi sorozat, hanem a sportreality tavalyi évadának végéhez képest 20-30 perccel Palik László műsora is rövidebb lesz. Persze a kisgyerekes nézők így se fognak örülni, mert a tavalyi 19 óra körüli időponthoz képest most 1 órával később kezdődik majd az Exatlon. Az Újratervezés és a Nyomd a gombot, tesó! januárban már nem lesz látható, mely azt jelenti, hogy ezen a héten érnek véget. Hétköznap késő esténként – legalábbis január elején – filmeket sugároz majd a TV2. Vasárnap a Sztárban sztár leszek! és a Catch helyén szintén mozifilmek lesznek láthatóak.

Megkerestük a TV2 Csoportot, hogy mi az oka a Mintaapák rövidítésének és hogy pontosan hány perces lesznek a változás után az új epizódok. “A január 1-jén induló Exatlon Hungary kapcsán a műsorstruktúrában több apróbb változtatással találkozhatnak majd a nézők. A módosítások hatására még szélesebb közönséghez juthat el a sport reality új évada” – válaszolt a csatorna Sajtóosztálya a SorozatWikinek.

hirdetés

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához

A nyáron új székházba költözik az RTL egy része