Tavaly november 1-jén tért vissza Friderikusz Sándor egy vadonatúj műsorral az RTL Klubra. Az Életünk története 6 vasárnap este jelentkezett az Álarcos énekes után, azonban kifejezetten rossz nézettséget hozott. Március 1-jén ennek ellenére érkezik a produkció 2. évada, melyben a legendás műsorvezető ismét rendhagyó időutazásra viszi a sztárpárokat. Az Életünk története új napon, vasárnap helyett hétfőn 22:10-kor lesz látható. Részletek az RTL Magyarország közleményében:

A március elsejétől hétfő esténként látható műsorban mások mellett vendég lesz a kétszeres világbajnok és négyszeres olimpiai ezüstérmes úszó Cseh László és természetgyógyász felesége, Diána. Időutazásra vállalkozik Istenes Bence műsorvezető és Csobot Adél énekes-színész. Szembenéz az idő múlásával a Nyerő Párosból is ismert Czutor Zoltán zenész és felesége, Czutor-Kilián Zsanett, és elfogadta a felkérést az említett műsor „nyerő párja”: Rácz Jenő és Gyuricza Dóra is.

„A műsor szerkesztői alapos előtanulmányokat folytattak: egy-egy meghívott páros kapcsán kutattak szüleik, nagyszüleik múltjában, igénybe vették genetikai szakemberek tudását, hogy a lehető legreálisabban állítsák elő azt az arcot, azt a külsőt, amilyenné nagy valószínűség szerint 20-40 évvel később válhatnak vendégeink” – mondta Friderikusz Sándor, az Életünk története házigazdája.

Nyári Gábor, a műsor kreatív producere úgy fogalmazott: „Az Életünk történetének második évada is ugyanolyan mély, már-már mágikus erejű kalandot kínál, mint az első. Az epizódokban bemutatott párosok fiatal, vagy a középkoruk elején járó emberek. Kapcsolatuk felívelő vagy kiegyensúlyozott szakaszban van, ugyanakkor nem mentes a problémáktól. A jövő: rejtély. Friderikusz Sándor és maszkmesterek munkája nyomán azonban átélhetik azt, ami csak az emberi élet végső szakaszában válik lehetségessé: visszatekintést, számvetést és szembesülést az elmúlással, az egyéni és közös élet végének lírájával”.

hirdetés

A műsort a Magyar Film- és Média Akadémia gyártja, producere Máté Krisztina. „Az Életünk története első évadát a nézők nagyon szerették, rengeteg levelet és kommentet kaptunk a műsor alatt és után is. Külön öröm, hogy a nagyközönség mellett a sajtóban is jó visszhangja volt ezeknek a beszélgetéseknek. Hiszek abban, hogy a mostani évad párosainak utazása legalább ennyire elgondolkodtató, megható, vagy éppen felkavaró lesz majd” – tette hozzá Máté Krisztina.

hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban