A Yellowstone 2018 nyarán indult a Paramount Network-ön. Azóta már 4 évadot készítettek a szériából. A Dutton család életével foglalkozó sorozat népszerűségét mutatja, hogy 1883 című előzményszériája 2021 decemberében debütált a Paramount+-on. Az 1883 a Dutton család útját mutatja be Texastól Montanáig. Most három fontos bejelentést is tettek a franchise jövőjével kapcsolatban.

Nyilvánosságra hozták, hogy a Paramount berendelte a Yellowstone 5. évadát. Ezen kívül kiderült az is, hogy kap még egy testvérsorozatot a produkció, melynek 1932 lesz a neve. Ez a spinoff a 30-as években fog játszódni, a szesztilalom és a világválság idején. Ráadásul azt is bejelentették, hogy újabb részeket készítenek majd az 1883-hoz.

Így biztos, hogy az elkövetkezendő években is képernyőn lesz a Dutton család, ráadásul az sem titok, hogy készül egy 6666 című széria is, mely szintén a Yellowstone-hoz kapcsolódik. Itthon a sorozat 1. évada az RTL Spike-on, a 2. pedig a Paramount Channelen volt látható. Utóbbi 2020 tavaszán volt műsoron, azóta pedig szüneten van a produkció. Egyelőre nem tudni, hogy itthon mikor folytatódik a széria.

18 új sorozat, vagy friss évad érkezik júliusban a Netflixre

Egy évad után elkaszálták az HBO egyik új sorozatát

Egy ukrán és egy dán sorozatot mutat be a TV2 Csoport

Premierözön a filmek terén is: 19 újdonság érkezik júliusban az HBO Max-ra

Hamarosan indul az Elárulva 2. évada

Hétfőtől teljesen átalakulnak a TV2 estéi – itt a csatorna júliusi műsorrendje