A Scripted Productions, Hámori Barbara műsorgyártó vállalatának első sorozata a Keresztanyu, mely januárban indult és az elmúlt hónapok legnézettebb hétköznapi műsora lett. A napi fikciós tartalmak mellett azonban elkötelezettek a hazai fikciós sorozatgyártás és új tartalmak fejlesztése mellett, ezért másfajta szériákat is terveznek készíteni. Így 2021 májusától a Scripted Productions egy teljesen új divíziót indít, amely kifejezetten a heti sorozatok, játékfilmek, és streaming tartalmak fejlesztéséért és gyártásáért felel majd – tudta meg a SorozatWiki. A divíziót május 3-tól Tóth Csaba irányítja, aki 2018-2019 között az AMC tartalomgyártási igazgatójaként számos scripted és non scripted fejlesztésért is felelt.

„Óriási lelkesedéssel és izgalommal várom a közös munkát Barbarával. Még a Viasatos ősidőkből ismerjük egymást, mindig szerettem vele dolgozni, azt hiszem, nagyon hasonló az értékrendünk és az ízlésvilágunk is. Az utóbbi időben sokat beszélgettünk esetleges közös projektekről, végül arra jutottunk, érdemes belevágni egy komolyabb együttműködésbe. Makacsul hiszek benne, hogy rengeteg izgalmas és szórakoztató történet elmesélése várat magára, akár játékfilm, akár TV-sorozat formájában. Tele a világ hatalmas sztorikkal, itt az ideje, hogy megtaláljuk és megvalósítsuk a legjobbakat”

– mondta Tóth Csaba a SorozatWikinek.

„Csaba a hazai és nemzetközi piacon is elismert szakember, aki a heti sorozatos dráma és vígjáték fejlesztéseink mellett, a nemzetközi streaming platformok, a TV és játékfilmek, illetve egyéb koprodukciós lehetőségek kiaknázásáért is felel majd. Nagy öröm számomra, hogy sok év kihagyás után ismét együtt dolgozhatunk”

– tette hozzá Hámori Barbara, a Scripted Productions vezetője oldalunknak.

Először egy színésztársa miatt örült, hogy bekerült A mi kis falunkba – interjú Schmied Zoltánnal

Megismétlik az egyik RTL-es csatornán a Bátrak földjét

A Zsivány egyes újabb fontos szereplője lesz látható az új előzménysorozatban

Megint későbbre tolták a budapesti Comic Cont, de az új időpontban is lesz Trónok harcás színész

Beharangozó videó érkezett a The Witcher 2. évadához

A hétvége erejéig újra elérhetővé tették a Diginél az Izaura TV-t és a Jocky TV-t