A Scripted Productions, Hámori Barbara műsorgyártó vállalatának első sorozata a Keresztanyu, mely januárban indult és az elmúlt hónapok legnézettebb hétköznapi műsora lett. A napi fikciós tartalmak mellett azonban elkötelezettek a hazai fikciós sorozatgyártás és új tartalmak fejlesztése mellett, ezért másfajta szériákat is terveznek készíteni. Így 2021 májusától a Scripted Productions egy teljesen új divíziót indít, amely kifejezetten a heti sorozatok, játékfilmek, és streaming tartalmak fejlesztéséért és gyártásáért felel majd – tudta meg a SorozatWiki. A divíziót május 3-tól Tóth Csaba irányítja, aki 2018-2019 között az AMC tartalomgyártási igazgatójaként számos scripted és non scripted fejlesztésért is felelt.

hirdetés

„Óriási lelkesedéssel és izgalommal várom a közös munkát Barbarával. Még a Viasatos ősidőkből ismerjük egymást, mindig szerettem vele dolgozni, azt hiszem, nagyon hasonló az értékrendünk és az ízlésvilágunk is. Az utóbbi időben sokat beszélgettünk esetleges közös projektekről, végül arra jutottunk, érdemes belevágni egy komolyabb együttműködésbe. Makacsul hiszek benne, hogy rengeteg izgalmas és szórakoztató történet elmesélése várat magára, akár játékfilm, akár TV-sorozat formájában. Tele a világ hatalmas sztorikkal, itt az ideje, hogy megtaláljuk és megvalósítsuk a legjobbakat”

– mondta Tóth Csaba a SorozatWikinek.

„Csaba a hazai és nemzetközi piacon is elismert szakember, aki a heti sorozatos dráma és vígjáték fejlesztéseink mellett, a nemzetközi streaming platformok, a TV és játékfilmek, illetve egyéb koprodukciós lehetőségek kiaknázásáért is felel majd. Nagy öröm számomra, hogy sok év kihagyás után ismét együtt dolgozhatunk”

– tette hozzá Hámori Barbara, a Scripted Productions vezetője oldalunknak.

hirdetés

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre