Magyar idő szerint szerda este a Warner Bros Discovery (az HBO Max és a Discovery+ tulajdonosa) egy nagyobb sajtóeseményt tartott, ahol számos komoly bejelentést tettek. Ezek közül többet az elmúlt órákban már megírtunk, most pedig jöjjön egy újabb nagy horderejű hír. Egy új testvérsorozat készül az Agymenőkből, mely streamingen lesz bemutatva.

hirdetés

A produkciót ugyanaz a Chuck Lorre készíti majd, aki a 12 évadot megélt eredeti szériát és annak előzménysorozatát, a jelenleg 6. évadnál tartó Az ifjú Sheldont is. Az újdonság teljesen új szereplőket mutat majd be, de vendégszereplőként visszatérnek majd az Agymenők legendás karakterei is. A produkció várhatóan inkább hasonlít majd az eredeti sorozat stílusához, mint Az ifjú Sheldonhoz. A történetről egyelőre semmit sem tudni, de az HBO Maxot és a Discovery+-ot leváltó vadonatúj streaming szolgáltatóra, a “Max”-ra érkezik majd.

A új Max nevű streaming szolgálató indulásáról itt írtunk, az ide bejelentett új Trónok harca előzménysorozatról itt olvasható bővebben, a szintén a platforma érkező Harry Potter szériáról való tudnivalókról pedig ide érdemes kattintani. A nap folyamán pedig a médiavállat többi sorozatújdonságáról is hírt adunk.

hirdetés

Bejelentették a Sztárbox új kategóriáját és 8 versenyzőjét

11 új sorozat, vagy friss évad érkezik júliusban a Netflixre

Megvan, hogy melyik streaming szolgáltatón lesz elérhető hazánkban a Dexter előzménysorozata

Új előzetesből derült ki, hogy milyen lesz Kit Harrington karaktere az Ipar 3. évadában

Bemutatjuk a Netflix júliusi filmpremierjeit

Kiderült, hogy ki lesz az idei X-Faktor műsorvezetője