A Magyar Elektronikus Műsorszolgáltatók Egyesülete tagjai között ott van a legtöbb nagy hazai tévétársaság, többek között az RTL Magyarország, a TV2 Csoport, az MTVA, a Paramount (korábbi Viacom), az AMC, az Antenna Group, a Hír TV, vagy épp az ATV Csoport is. A szervezet elnöki pozícióját két éven át Dr. Ryszka Sambor töltötte be. Megbízatásának lejártával azonban nem kívánta ismét jelöltetni magát, így új elnököt kellett választani. A közgyűlés egyhangú szavazással úgy döntött, hogy a pozíciót mostantól Dr. Tóth Csaba töltheti majd be, akinek megbízatása, elődjéhez hasonlóan két évre szól. Részletek a MEME közleményében:

Dr. Tóth Csabát választotta elnökévé márciusi közgyűlésén a Magyar Elektronikus Műsorszolgáltatók Egyesülete. Az egyesület elnöki tisztsége a posztot két éven át betöltő Dr. Ryszka Sambor megbízatásának lejártával üresedett meg, aki a továbbiakban egyéb teendői miatt már nem kívánta jelöltetni magát. A közgyűlés elismeréssel köszönte meg Dr. Ryszka Sambor eddigi munkáját.

A hazánkban működő televíziós vállalkozásokat egyesítő szakmai szervezet egyhangú szavazással megválasztott új elnökének, Dr. Tóth Csabának a megbízatása két évre szól.

Dr. Tóth Csaba a magyar televíziós iparág igazi veteránja. A 47 éves szakember jogászként kezdte a pályáját, a kétezres évek elején a Partos és Noblet Lovells nemzetközi ügyvédi irodában dolgozott senior ügyvédként, itt főképp média és távközlési joggal foglalkozott. 2009-től csaknem tíz éven át a Chello Central Europe, majd az AMC Networks Central and Northern Europe regionális jogi igazgatójaként tevékenykedett. 2017-ben váltott és az AMC Networks közép-európai saját gyártásáért lett felelős, ebből az időszakból számos sikeres ismeretterjesztő sorozat, magazinműsor, talkshow és más televíziós produkció kreatív produceri munkája fűződik a nevéhez. 2021 májusától a neves televíziós produkciós cég, a Scripted Productions új divízióját is vezeti, ahol kifejezetten a heti sorozatok és streaming tartalmak fejlesztéséért és gyártásáért felel. Csaba emellett számos magyar játékfilm társproducere és dramaturgja, a filmkészítés hatalmas rajongója. Mindezek mellett Csaba a Mosoly Alapítvány kuratóriumának és a francia Pompidou Központ támogatói bizottságának is lelkes tagja, személyes szenvedélyei a kortárs műgyűjtés, a pingpong és az angol labdarúgás.

Az elnök munkáját a MEME tavaly megválasztott alelnökei, Vidus Gabriella, az RTL Magyarország vezérigazgatója és Vaszily Miklós, a TV2 igazgatósági elnöke segítik.

Megérkezett a The Last of Us első előzetese

Eseménydús előzetes érkezett a Sárkányok háza legújabb részéhez

Bejelentette a Netflix, hogy mikor érkezik az Elit 6. évada

A szokásosnál hónapokkal később, ekkor indulhat A mi kis falunk új évada az RTL-en

Október közepén három vadonatúj török sorozat érkezik a TV2 Csoport csatornáira

Ez várható a Nyerő Páros ma induló 6. évadában (x)

Visszatér az ATV-re Gundel Takács Gábor díjnyertes vetélkedője (x)