Június második hetében zajlik a Netflix saját online eseménye, a Geeked Week, melynek első napján a sorozatok vannak a középpontban. Hétfőn több bejelentés is érkezett, három széria pedig premierdátumot is kapott. Kiderült, hogy mikor válik elérhetővé a The Sandman: Az álmok fejedelme, a Locke & Key – Kulcs a zárját 3. évada és Az éjféli klub.

hirdetés

Tavaly télen derült ki, hogy sorozatot készítenek Neil Gaiman világhírű képregényéből, a The Sandmanből. A produkcióban szerepelni fog a Trónok harca két sztárja, a Tarth-i Brienne-t alakító Gwendoline Christie és a Tywin Lannistert játszó Charles Dance is. Most egy rövid előzetesből kiderült, hogy a The Sandman: Az álmok fejedelme augusztus 5-én debütál a Netflixen.

Áprilisban bejelentették, hogy a Locke & Key – Kulcs a zárját idén érkező 3. szezonja lesz az utolsó. Néhány órával ezelőtt egy rövid ajánló keretein belül azt is nyilvánosságra hozták, hogy a sorozat következő etapja melyik nap kerül majd fel az online videótár kínálatába. A Locke & Key 8 részes 3. évada augusztus 10-én jön a Netflixre.

Magyar idő szerint hétfőn este azt is bejelentették, hogy mikor válik elérhetővé a Netflix új horrorsorozata, Az éjféli klub. A rövid bejelentő videóból kiderült, hogy a produkció október 7-én debütál az online videótáron. Az éjféli klub egyik alkotója az a Mike Flanagan, aki korábban több horrorszériát is készített a Netflix számára. Az ő nevéhez köthető A Hill-ház szelleme, A Bly-udvarház szelleme és a Mise éjfélkor is.

hirdetés

Ezek a vadonatúj produkciók érkeznek áprilisban a Disney+-ra

Fontos változás lesz az idei Survivorben

Jó hír érkezett Reviczky Gábor betegségével kapcsolatban

Hamarosan véget ér a TV2 vadonatúj realityjének 1. évada

Több év kihagyás után visszatér a Miss World Hungary a Dunára

Berendelték a 20. évadát az egyik népszerű amerikai sorozatnak