Június második hetében zajlik a Netflix saját online eseménye, a Geeked Week, melynek első napján a sorozatok vannak a középpontban. Hétfőn több bejelentés is érkezett, három széria pedig premierdátumot is kapott. Kiderült, hogy mikor válik elérhetővé a The Sandman: Az álmok fejedelme, a Locke & Key – Kulcs a zárját 3. évada és Az éjféli klub.

hirdetés

Tavaly télen derült ki, hogy sorozatot készítenek Neil Gaiman világhírű képregényéből, a The Sandmanből. A produkcióban szerepelni fog a Trónok harca két sztárja, a Tarth-i Brienne-t alakító Gwendoline Christie és a Tywin Lannistert játszó Charles Dance is. Most egy rövid előzetesből kiderült, hogy a The Sandman: Az álmok fejedelme augusztus 5-én debütál a Netflixen.

Áprilisban bejelentették, hogy a Locke & Key – Kulcs a zárját idén érkező 3. szezonja lesz az utolsó. Néhány órával ezelőtt egy rövid ajánló keretein belül azt is nyilvánosságra hozták, hogy a sorozat következő etapja melyik nap kerül majd fel az online videótár kínálatába. A Locke & Key 8 részes 3. évada augusztus 10-én jön a Netflixre.

Magyar idő szerint hétfőn este azt is bejelentették, hogy mikor válik elérhetővé a Netflix új horrorsorozata, Az éjféli klub. A rövid bejelentő videóból kiderült, hogy a produkció október 7-én debütál az online videótáron. Az éjféli klub egyik alkotója az a Mike Flanagan, aki korábban több horrorszériát is készített a Netflix számára. Az ő nevéhez köthető A Hill-ház szelleme, A Bly-udvarház szelleme és a Mise éjfélkor is.

hirdetés
hirdetés

Megvan, hogy pontosan mikor kerül fel a Star Trek: Deep Space Nine a SkyShowtime-ra

Brutális premierözön az HBO Maxon: 47 film érkezik decemberben a streaming szolgáltatóra

Bejelentették, hogy mikor érkezik a Ted-filmek előzménysorozata a SkyShowtime-ra

Reviczky Gábor úgy gondolja, hogy legyőzte a betegségét

Vadonatúj német minisorozat érkezik az RTL sorozatos csatornájára

Kiderült, hogy idén karácsonykor mikor lesz látható a Reszkessetek, betörők a TV2-n