Az elmúlt években a Netflix új előfizetőinek 1 hónapos próbaidőszak állt rendelkezésre. Ez kiváló lehetőség volt kipróbálni az online videótárat, mely után sokan ott ragadtak a szolgáltatónál. Az utóbbi években azonban egyes országokban a médiavállalat sorra kezdte kivezetni ezt a lehetőséget. Két éve Mexikóban, tavaly októberben pedig az Egyesült Államokban is megszűnt ez az akció. Az elmúlt hónapokban több Európai országra is hasonló döntést hoztak, melyet úgy néz ki, most hazánk sem úszott meg.

Áprilisban Magyarországon is megszűnt a Netflix 1 hónapos próbaidőszaka – vette észre a SorozatWiki. Az új előfizetők regisztrációjánál is eltűnt ez a lehetőség, valamint az online videótár súgójában “A Netflix ingyenes próbaidőszaka” menüpontban is az szerepel már, hogy a “Netflix nem biztosít ingyenes próbaidőszakot”. Oldalunk számos fórumot és Facebook csoportot átnézve arra jutott, hogy a lehetőség valamikor április első felében kerülhetett kivezetésre.

A több éve létező akció megszüntetésének okáról megkérdeztük a streamingszolgáltatót is, de nem kaptunk pontos magyarázatot. “Különböző marketing promóciókat vizsgálunk Magyarországon ahhoz, hogy új előfizetőket vonzzunk a szolgáltatáshoz és nagyszerű Netflix-élményt adjunk nekik” – válaszolta a Netflix a SorozatWikinek.

hirdetés
hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban