A Barátok közt a legrégebben futó sorozat Magyarországon. Már több, mint 10000 részt forgattak le belőle és 1998 óta hosszabb szünet nélkül képernyőn van. Kolosi Péter a SorozatWikinek adott novemberi exkluzív interjújában elárulta, hogy 23 év után 2021 nyarán befejezik a sorozatot. Bár a széria korábban sikeres volt, mára már meg sem közelíti azt a nézettséget, ami anno jellemző volt rá.

Február közepén kiszivárgott a sorozatot lezáró forgatókönyv, komoly problémát okozva ezzel a széria alkotóinak. A Blikk írta meg először, hogy a produkció készítői többféle lezárást is leforgattak, így még nem tudni, hogy melyik befejezést fogják választani. Ez Hollywoodban is megszokott módszer, mert így jobban tudnak védekezni az esetleges kiszivárogtatásokkal szemben. A hírt a lapnak a produkció is megerősítette.

„Az nem kérdés, hogy hazánk meghatározó napi drámai sorozatának, a Barátok köztnek a befejezése nagy érdeklődésre tart számot. Egy ilyen nagy létszámú stáb esetén, amellyel a produkció dolgozik, komoly a veszélye annak, hogy kiszivárog az információ, így a történetek lezárásából több verziót készítettünk, hogy az utolsó pillanatig kételyek közt tartsuk a nézőket. A színészek és a stáb sokféle végkifejletet forgatott, és még számukra sem ismert, hogy mi kerül adásba. Ez valójában szinte az utolsó pillanatban, a vágóasztalon fog eldőlni. A sorozat nézői megérdemlik, hogy az utolsó epizódban is meglepő, fordulatos, megdöbbentő vagy épp megnyugtató eseményeket lássanak, és azt, hogy ez így lesz, a többféle titkos lezárással már most tudjuk garantálni” – mondta Ondruss Ilona, a Barátok közt producere a Blikknek.

hirdetés
hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban