Iszonyatosan rosszul indult a TV2 számára a tavasz, ugyanis sorra buknak meg az új műsorai. A csatorna február 27-től állt át tavaszi műsorrendre, de A Detektív Bt. – A nyomozócsalád olyan katasztrofálisan teljesített, hogy két rész után a TV2 levette a képernyőről. Nem sokkal később írtuk meg, hogy Jakupcsek Gabriella műsora, az Egymás szemében is olyan rossz nézettséget produkált, hogy öt adás után nem készül belőle több. A sor folytatódik, ugyanis a csatorna legújabb produkciója is erősen bukóban.

Március 20-án indult, a Tények után hétköznap esténként jelentkező Annyit ésszel, mint erővel!, mely A 50 milliós játszmát váltotta. A Majka által vezetett vetélkedő az utolsó hetén 18-49-ben, heti átlagban 12,2%-os közönségarányt hozott, míg az új show a nyitó héten csak 9,6%-ot szállított. Ez rögtön 22%-os visszaesés, de a második héten még ennél is rosszabb eredményeket hozott Tilla műsora és már csak 7,9%-os átlagos közönségarányt produkált. A TV2 így ismét változtatni kényszerül, a jövő héttől, április 10-től teljesen átalakul a csatorna esti műsorrendje.

Az új vetélkedő helyén, 19:25-től váratlanul elindítják az Extrém Activity új évadát. A produkció ősszel a SuperTV2-n volt látható, melynek először Liptai Claudia, majd Ábel Anita volt a házigazdája. Az új évadot Claudia távollétében most is Ábel Anita vezeti majd. Az Annyit ésszel, mint erővel! három hét után közel másfél órával későbbre kerül és csak 20:45-től lesz látható. A műsor az április 10-ei héten csak négyszer, hétfőn, kedden, csütörtökön és pénteken, míg 17-ei héttől kezdve már csupán háromszor, hétfőn, kedden és csütörtökön kerül képernyőre. Szerdán a megszokott módon marad Ördög Nóra műsora, a Vigyázat, gyerekkel vagyok!, mely az egyetlen ami sikeres, A Nagy Duett vasárnapi adása mellett.

hirdetés

A nagy műsorváltozás miatt, a heti sorozatok is jelentősen későbbre kerülnek. Kedden a Született szobalányok és csütörtökön A szultána 20:45 helyett, csak 22:05-kor kezdődnek majd. Kedden Az indíték 21:45-ről éjszakára kerül és éjfél után 10 perccel kezdődik majd, míg az NCIS csütörtökön látható 14. évadát szünetre küldi a csatorna. (Fotó: TV2)

hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban