A SorozatWiki Podcast legújabb adásában a Tiltott zónákkal foglalkozunk, melynek a 2. évada vasárnaponként 17 órakor látható a Spektrumon. A műsorban Thuróczy Szabolcs olyan helyszínekre kalauzolja el a nézőket, ahová senkinek, vagy csak nagyon keveseknek van belépése. A vendégeim ezúttal az említett Thuróczy Szabolcs, a produkció arca és Radnai Péter, az AMC kreatív vezetője.

Thuróczy Szabolcs és Radnai Péter (Fotó: SorozatWiki)

A beszélgetésből kiderül, hogy a tévétársaság egy év kihagyás után miért folytatta a Tiltott zónákat. Thuróczy elárulta, hogy miért vállalta a produkció főszerepét és miért imádja annyira ezt a feladatot. Radnai megosztotta, hogy mik azok a szempontok, amik alapján kiválasztják, hogy milyen területeket mutassanak be a produkcióban és milyen módszerrel keresik meg az illetékeseket. Mi volt a fő oka annak, hogy a legtöbben igent mondtak a megkeresésre és kik nem vállalták. Thuróczy elmesélte, hogy a műsor folyamán mik voltak számára a legizgalmasabb kalandok, de végigvettük az összes olyan terület bemutatását, ami a 2. évad során szerepelni fog.

hirdetés

(Az adást az AMC támogatta.)

A műsor meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon és az alábbi lejátszóval:

hirdetés

Ezek lesznek az HBO Max utolsó, májusi sorozatpremierjei

Vadonatúj, színészlegendáról szóló minisorozat érkezik az egyik magyar csatornára

Kiderült, hogy mikor indul a Drága örökösök utolsó évada az RTL-en

Vadonatúj előzetest kapott a jövő hónapban érkező Star Wars sorozat

Még idén érkezik a legújabb Star Wars sorozat a Disney+-ra

Ők lesznek az Adom a napom 3. évadának negyedik hetének vendégei