Október elején elsőként írtuk meg, hogy az RTL Magyarország a 2017 elején indított A mi kis falunk után egy újabb falus sorozatot készíthet. A hírt akkor sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánta a médiavállalat, ma azonban Kolosi Péter a Big Picture elnevezésű tévés rendezvényen hivatalosan is bejelentette a produkció érkezését. A mi kis falunkhoz hasonló környezetben játszódó széria minden hétköznap képernyőn lesz az RTL Klubon. A széria eredetije a 2014-ben indult Kud puklo da puklo című horvát formátum, ez alapján készül a magyar verzió.

A sorozat a Drága örökösök magyar címet kapta, a történet főszereplője pedig egy vadőr és egy, a faluba újonnan költöző doktornő. A nő nagyapja hatalmas összeget hagyott az unokáira, de csak akkor kaphatják meg a vagyont, ha egy évet eltöltenek a vidéki házában, máskülönben a falura száll a teljes örökség. A falu azonban a totális válság szélére sodródott, kisegítené őket a bajból a pénz, ezért mindent megtesznek a lakók azért, hogy elüldözzék a nőt és gyerekeit.

A sorozatot A mi kis falunkat is készítő ContentLAB & Factory gyártja, showrunnere Hámori Barbara lesz, vezető rendezője Kapitány Iván, vezető írója pedig az Üvegtigris filmeket is jegyző Búss Gábor Olivér.

hirdetés
hirdetés

A Trónok harca korábbi színésznője csatlakozott az egyik népszerű Marvel sorozat új évadához

Kiderült, hogy mikor jön a The Mandalorian 3. évada

Hamarosan érkezik a televíziós legendákról szóló műsor 2. évada a Spektrumra

Szűk két hónappal a premier után elkaszálták a Netflix vadonatúj horrorsorozatát

A Farm VIP-t és A nagy Őt érintő műsorváltozás lesz péntek este a TV2-n

Vadonatúj, reptéren forgó reality készül a TV2-re