Október elején elsőként írtuk meg, hogy az RTL Magyarország a 2017 elején indított A mi kis falunk után egy újabb falus sorozatot készíthet. A hírt akkor sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánta a médiavállalat, ma azonban Kolosi Péter a Big Picture elnevezésű tévés rendezvényen hivatalosan is bejelentette a produkció érkezését. A mi kis falunkhoz hasonló környezetben játszódó széria minden hétköznap képernyőn lesz az RTL Klubon. A széria eredetije a 2014-ben indult Kud puklo da puklo című horvát formátum, ez alapján készül a magyar verzió.

A sorozat a Drága örökösök magyar címet kapta, a történet főszereplője pedig egy vadőr és egy, a faluba újonnan költöző doktornő. A nő nagyapja hatalmas összeget hagyott az unokáira, de csak akkor kaphatják meg a vagyont, ha egy évet eltöltenek a vidéki házában, máskülönben a falura száll a teljes örökség. A falu azonban a totális válság szélére sodródott, kisegítené őket a bajból a pénz, ezért mindent megtesznek a lakók azért, hogy elüldözzék a nőt és gyerekeit.

A sorozatot A mi kis falunkat is készítő ContentLAB & Factory gyártja, showrunnere Hámori Barbara lesz, vezető rendezője Kapitány Iván, vezető írója pedig az Üvegtigris filmeket is jegyző Búss Gábor Olivér.

hirdetés
hirdetés

Az HBO Maxnál drágább csomagokkal indul májusban a Max

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna