Dóczi Melinda tavaly májusban távozott a Viacomtól, ahol a médiavállalat közép-kelet-európai marketingjéért felelt. A szakember ezután az HBO Europe-nál folytatta, ahol szintén regionális marketing igazgató lett. Többek között ő is felelt a közvetlenül elérhető HBO GO termék ismertségének növelésében a folyamatos marketing kommunikáción keresztül. A SorozatWiki információi szerint azonban most távozik a médiavállalattól. A hírt az HBO és az érintett megerősítette.

“Az HBO Europe regionális marketing osztályának strukturális átalakítása miatt Melinda nélkül folytatjuk tovább a munkát. Melindának óriási szerepe volt az HBO GO sikeres OTT termék ismertségének növelésében mind Magyarországon, mind Közép-Kelet Európában, amiért nagyon hálásak vagyunk és ezúton is sok sikert kívánunk a következő feladatához” – nyilatkozta Peter Fule, az HBO Europe marketingért felelős senior vice presidentje.

“Az HBO egy olyan márka, amivel bárki szívesen dolgozik és én is nagyon élveztem az itt töltött időt. Manapság a strukturális változások természetes folyamatok a cégeknél, én is kíváncsian várom, mit tartogat számomra a jövő” – mondta Dóczi Melinda a SorozatWikinek. (Fotó: Kreatív/Gyurkovics Anna)

hirdetés
hirdetés

Az RTL megerősítette a The Voice tehetségkutató idei érkezését

Kiderült, hogyan fogja kiszűrni és megbüntetni a Netflix a jelszómegosztásokat

Távozik az RTL marketing és kommunikációs igazgatója

A Médiatanács megbüntette az ATV-t

Előzetest kapott a Netflix egyik népszerű sorozatának 3. évada

Olasz sorozatokkal és bűnügyi szériákkal indítja a szezont az egyik magyar csatorna