Sztárek Andrea 2016 elején csatlakozott az RTL Klub népszerű napi sorozatához. A színésznő által megformált dr. Mórocz Emília szerepelt az egyik legtöbbet az utóbbi két évben a Barátok közben. Hamarosan azonban már nem fogjuk látni őt a Mátyás király téren, ugyanis a karakterét kiírják a történetből.

Ezt a hírt a színésznő árulta el a Story Magazinnak: „Behívatott a két producer, és azt mondták, hogy Emília elmegy messzire, mert kap egy állást. Nem indokolták, de tudom, hogy fiatalítják a sorozatot, és így én – mint öreg – kikerülök.”

Megkérdezték a sorozat kreatív producerét is, aki elmondta, nem azért írják ki a karaktert, mert idős: “Nálunk minden korcsoport képviselteti magát a kamaszoktól a nyugdíjasokig, hiszen családi sorozatként mindenkihez szólunk. Így természetesen az ő esetében sem az életkor, hanem a történetvezetés szükségszerűsége döntött a szerződésről – árulta el. Új karaktereket szeretnének beemelni a sorozatba, a börtönpszichológus történetszálát pedig végigvitték” – nyilatkozta a magazinnak Szerencsés Gabriella, a sorozat kreatív producere. (Fotó: RTL Klub)

Berendelték a 18. évadát az egyik legnépszerűbb kórházas sorozatnak

Új ausztrál sorozat érkezik az egyik magyar csatornára

Kiszivárogtak az első fotók a Zsivány egyes előzménysorozatának forgatásáról

5 év után visszatér a Frizbi Hajdú Péterrel

4 előzetes érkezett a hétfőn visszatérő Mintaapákhoz

Tetőtől talpig megújult a SorozatWiki