A TV2-nél idén nem kellett megvárni a januárt, hogy elindítsák a 2021-es műsoraikat. Hétfőn debütált az Exatlon Hungary 3. évada és folytatódott a csatorna új napi, falus sorozata, a Doktor Balaton is. Az RTL Klub a konkurencia saját gyártású műsorai ellen filmekkel próbálkozott. Nézzük, hogy alakultak a nézettségi eredmények december 28-án, a 18-49-es korosztályban.

A Tények Plusz 13,7 százalékos közönségarányt hozott, mely közepes eredménynek számít. Utána a Doktor Balaton 3. epizódja 15 százalékkal ment, mely alapvetően jónak számít, viszont a Fókusszal szemben menő rész első fele simán kikapott a magazintól, ami nem túl jó előjel. Az epizód második fele viszont már simán legyőzte az RTL animációs filmjét. A Fókusz 14,9 százalékot produkált, mely szintén jó eredmény és mindkét felsorolt TV2-s ellenfelét megelőzte.

Később nagyot tarolt az Exatlon Hungary évadnyitó adása. Palik László műsorát 19,1 százalékot szállított, mely minden várakozást meghaladó nyitóeredmény. A sportreality-t kétszer annyian választották, mint a vele szemben látható RTL-es filmeket, a Szörny Rt. csupán 9,1 százalékot, a Nevetlen Hercegnő 2. pedig csak 11 százalékot ért el.

hirdetés

A TV2 este (19-23 óra) 17,1 százalékot produkált, míg az RTL Klub csak 10,3-at hozott. Így a tegnapi főműsoridős versenyt az előbbi csatorna nagy fölénnyel, 6,8 százalékpontos különbséggel nyerte.

hirdetés

Az HBO Maxnál drágább csomagokkal indul májusban a Max

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna