Három és fél hónap után véget ért az Exatlon Hungary a TV2-n, melyet végül Huszti Kata nyert meg. Pénteken volt a döntő – melynek nézettségével a heti elemzésünkben foglalkoztunk -, hétfőn pedig képernyőre került a szuperdöntő is. Húsvéthétfőn az RTL Klub a Fókusz után ünnepi műsorrendre váltott és kizárólag filmeket sugárzott. Az Exatlon Hungary utolsó adása kiemelkedő, 16,9 százalékos közönségarányt hozott 18-49-ben, mellyel letarolta az estét. Tegnap Palik László műsorának egész adásideje alatt a TV2 volt a legnézettebb csatorna.

A vele szemben képernyőre kerülő Fókusz 14,6 százalékot, a Legendás állatok és megfigyelésük című film pedig csak 11,7 százalékot produkált. Késő este a TV2-n a A Wall Street farkasa gyenge, 8,5 százalékos közönségarányt szállított, de az RTL Klubon a Kaliforniai álom még ennél is rosszabbul, 5,8 százalékkal ment. A TV2 mellett a Film+ Bud Spencer filmekkel szárnyalt húsvéthétfőn, az …és megint dühbe jövünk 10,3 százalékot hozott. Ezzel az eredménnyel 22:15 után mindkét nagy csatornát legyőzte.

Főleg az Exatlon sikerének köszönhetően a TV2 főműsoridőben (19-23 óra) 15,6 százalékot produkált, míg az RTL Klub csak 10,7-et, így 4,9 százalékponttal az előbbi csatorna nyerte kivételesen a hétfőt.

hirdetés
hirdetés

Az HBO Maxnál drágább csomagokkal indul májusban a Max

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna