Szombat este debütált a TV2 legújabb nagyszabású showműsora, a Dancing with the Stars. A hétvégi nézettségi adatok azonban mindig csak hétfőn szoktak megérkezni, most kivételesen azonban már vasárnap tudhatóak. Lássuk a tegnap este eredményeit a 18-49-es korosztályban:

A Fókusz Plusz 15 százalékos, remek közönségaránnyal futott, míg a Tények Plusz 13,2 százalékkal szintén jól teljesített, de kikapott az RTL magazinjától. A mi kis falunk 22,7 százalékkal még jobb közönségarányt hozott, mint az előző héten úgy, hogy most egy nagyon erős ellenféllel szemben ment, ami elképesztő eredmény. A Pajkaszeg lakóit bemutató sorozat le is győzte a TV2 táncos showműsorát.

A Dancing with the Stars 20 órakor közepesen kezdett, de már a falunk alatt hatalmasat nőtt a nézettsége. Az RTL-es sorozat végével pedig tovább emelkedtek a táncos műsor számai és összességében 24 százalékot produkált. Ezzel pedig letarolta az este második felét és még a Sztárban sztár leszek! tavaly őszi első adásánál is jobban kezdett. A vele még szemben látható Nagyfater elszabadul csupán 10,2 százalékot szállított.

hirdetés

A TV2 este (19-23 óra) 21,3 százalékot produkált, míg az RTL Klub csak 14,5-öt hozott. Így 18-49-ben nagy előnnyel, 6,8 százalékponttal nyerte a tegnapi esti versenyt főműsoridőben.

hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban