A SorozatWiki Podcast legújabb vendége Szujó Zoltán, akivel végigbeszéltük a teljes tévés karrierjét. Elmesélte, mik voltak az első munkahelyei és miket tanult a köztévénél nagy televíziósoktól. Visszaemlékezett Eric Moussambani legendás olimpia “úszására” is. Elmondta, hogyan került az RTL Klubhoz, miként kezdett boxmeccseket közvetíteni és a Forma-1-es projekten dolgozni. Visszaidézte azt is, miket tanult Palik Lászlótól. Ezen kívül szóba került a Reggeli és a Sztárbox műsorvezetése is, valamint hogy miként verték át Sebestyén Balázsék, Bernie Ecclestone bevonásával.

(Fotó: SorozatWiki/Kenderessy Szabolcs)

Elmesélte, miért ment át az MTVA-hoz, majd később hogyan lett az F1 vezető kommentátora és miként született az ikonikus, “Kapcsolják be a biztonsági öveiket!” mondat. Elárulta, hogy eredetileg a TV2 Csoport őt akarta felkérni az Exatlon Hungary műsorvezetésére és miért nem vállalhatta el. Őszintén elmesélte hogyan távozott botrányos körülmények között a közmédiától. Szóba került a Ninja Warrior Hungary-s műsorvezetői és a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség elnöki munkája is. Ezeken kívül pedig azt is elárulta, hogy visszatérne-e Forma-1-es kommentátornak.

hirdetés

A műsor meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, valamint a többi nagy podcast platformon és az alábbi lejátszóval:

hirdetés

Folyamatosan kerülnek fel a SkyShowtime-ra a Star Trek sorozatok, ma újabb bővülés történt

Kiderült, hogy mikor érkezik Sofia Vergara vadonatúj minisorozata a Netflixre

37. heti nézettség - Egyre sikeresebb a Sztárban sztár leszek

Többnapos A mi kis falunk maraton lesz a Coolon

Kiderült, hogy a Survivor 6. évada milyen időpontban lesz látható az RTL-en

Súlyos betegségét követően ismét munkába állt a Barátok közt egykori színésze