A SorozatWiki Podcast legújabb vendége Szujó Zoltán, akivel végigbeszéltük a teljes tévés karrierjét. Elmesélte, mik voltak az első munkahelyei és miket tanult a köztévénél nagy televíziósoktól. Visszaemlékezett Eric Moussambani legendás olimpia “úszására” is. Elmondta, hogyan került az RTL Klubhoz, miként kezdett boxmeccseket közvetíteni és a Forma-1-es projekten dolgozni. Visszaidézte azt is, miket tanult Palik Lászlótól. Ezen kívül szóba került a Reggeli és a Sztárbox műsorvezetése is, valamint hogy miként verték át Sebestyén Balázsék, Bernie Ecclestone bevonásával.

(Fotó: SorozatWiki/Kenderessy Szabolcs)

Elmesélte, miért ment át az MTVA-hoz, majd később hogyan lett az F1 vezető kommentátora és miként született az ikonikus, “Kapcsolják be a biztonsági öveiket!” mondat. Elárulta, hogy eredetileg a TV2 Csoport őt akarta felkérni az Exatlon Hungary műsorvezetésére és miért nem vállalhatta el. Őszintén elmesélte hogyan távozott botrányos körülmények között a közmédiától. Szóba került a Ninja Warrior Hungary-s műsorvezetői és a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség elnöki munkája is. Ezeken kívül pedig azt is elárulta, hogy visszatérne-e Forma-1-es kommentátornak.

hirdetés

A műsor meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, valamint a többi nagy podcast platformon és az alábbi lejátszóval:

hirdetés

Megvan, hogy mikor ér véget a Next Top Model Hungary a TV2-n

Június elején vadonatúj mexikói telenovella indul a TV2-n

Vadonatúj előzetest kapott a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada

Leleplezték a 24 év után visszatérő Fort Boyard - Az erőd szereplőit és műsorvezetőjét

A Házasság első látásra szereplőivel tér vissza a Szerencsekerék a TV2-re

Fontos információ érkezett a Yellowstone utolsó évadával kapcsolatban