Az X-Faktor 11. évada szeptember 3-án, szombaton kezdődött az RTL Klubon. A tehetségkutató eddig 8 adással jelentkezett az idei szezonban. A műsor idén is hatalmas siker, szombatonként hétről hétre kimagasló nézettségi adatokat produkál. Már véget értek a válogatók, a két Tábor adás, valamint előző hétvégén a két Mentorház is, a produkció pedig elérkezett a következő szakaszához.

hirdetés

Az X-Faktor október 22-én, szombaton új időpontban, 20 óra helyett 15 perccel később, 20:15-kor kerül képernyőre az RTL Klubon. Az eddigi adásokkal ellentétben azonban már nem felvételről lesz látható a tehetségkutató, innentől kezdve ugyanis a versenyzők már az élő-showban bizonyíthatnak.

Az idei szezon egyik újítása, hogy a mentorok dönthették el, hogy kikkel szeretnének együtt dolgozni, így bárki bekerülhetett bármelyik ítész csapatába. Minden mentor kiválasztotta, hogy kiket visz magával a végső szakaszba, így már csak 12-en vannak versenyben. Herceg Erika Bodrogi Enikőt, Helfy Alexát és a Synergyt választotta. ByeAlex csapatában az Isky & Szkym formáció, Solyom Berni és Beretka Ádám szerepel. Gáspár Laci Mihályfi Lucát, Serbán Szebasztiánt és Sophia Khant hozta magával. Puskás Peti csapatát pedig Boros Marci, Kiss Kevin és Váradi Ábel alkotja.

hirdetés

Ezek lesznek a SkyShowtime legnagyobb májusi újdonságai

Bejelentették a ValóVilág12 műsorvezetőit

Ők lesznek az Adom a napom 3. évadának harmadik hetének vendégei

Vadonatúj előzetes érkezett a SkyShowtime-on elérhető népszerű drámasorozat 3. évadához

Elkaszálták az NCIS egyik testvérsorozatát

Ez a 18 produkció érkezik májusban a Disney+-ra