Május elején számoltunk be arról, hogy a Barátok közt egyik alapszereplője, a Berényi Miklóst játszó Szőke Zoltán távozhat a napi sorozatból. A színész most ismét karaktere miatt panaszkodott, a Fókusz Plusz kamerái előtt adott elképesztő nyilatkozatot. “Ha néző elhiszi, hogy az egyik szereplőnek tüdőrákja van, vagy éppen egy vérrög az agyában, a hitével felerősíti a történetet, hogy annak az embernek valóban valami betegsége van. Ha a nézettségi statisztikákat hívom segítségül és azt mondom, hogy másfél millió ember erősíti ezt a gondolatot a hitével, akkor ez a kollektív tudat a másfél milliószorosára duzzad”.

A színész úgy tűnik, a sorozat nézettségét tekintve sincs képben. A Barátok köztöt a közelmúltban 5-6 száz ezren követték napi jelleggel az RTL Klub műsorán a teljes lakosság körében, de előfordult, hogy a 8 száz ezret is meghaladta a produkció nézettsége. Ezek pedig jó eredménynek számítanak. Másfél milliós nézettsége még a Drága örökösöknek és A mi kis falunknak sincsen, pedig ezek a csatorna legsikeresebb szériái mostanában.

Azt egyelőre nem tudni, hogy mi lesz Berényi Miklós sorsa a Barátok köztben, a rajongóknak azonban van okuk az aggodalomra, hiszen a héten rejtélyes rosszullétek kínozták a karaktert. Szőke Zoltán nyilatkozata a Fókusz Plusz anyagában teljes egészében megtekinthető.

hirdetés
hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban