A Neked énekelek című gálaműsor május 30-án, vasárnap 18:55-kor volt látható a TV2-n. A jótékonysági produkció során a koronavírusban árván maradt gyermekek számára gyűjtöttek adományt. A műsor végére sikerült átlépni a százmillió forintos határt, hiszen rekordösszegű 101 824 210 forint gyűlt össze. Részletek a TV2 Csoport közleményében:

Hatalmas sikerrel zárult a TV2 gyereknapi adománygyűjtő műsora, a Neked énekelek. A magyar zenei élet sztárjait felvonultató látványos showműsor adásideje alatt a stúdióban a Mintaapák sztárjai, Kamarás Iván, Makranczi Zalán, Mészáros Béla és Száraz Dénes fogadták a nézők felajánlásait, valamint a liciteket. Az adás első órájában reménykeltő összeg, közel 20 millió forint gyűlt össze, ami percről percre növekedett. Fél kilenc után nem sokkal a műsorvezető, Tilla bejelentette, hogy elérték a tavalyi összeget, azaz a felajánlások meghaladták a 35 millió forintot. A nézők nagylelkűségének köszönhetően este tízkor, az utolsó produkció után Tilla elárulta, hogy átlépték a bűvös 100 milliós határt. Az árverés is eredményesen zárult, a Demjén Ferenc és Horváth Charlie által dedikált plakát 120 ezer forintért kelt el, Leslie Mandoki privát koncertjét 300 ezer forintért vitték el, míg a Séfek Séfe menüsoráért 1.5 millió forintot adott a nyertes licitáló.

Az összegyűjtött pénz teljes egészében a Regőczi István Alapítványhoz kerül, akik nagykorúságukig támogatják a koronavírusban egy, vagy mindkét szülőjüket elvesztő gyermekeket.

Ezek az új sorozatok és friss évadok érkeznek augusztusban a Netflixre

Bejelentették a magyar HBO GO augusztusi premierjeit

Így jöttek létre A nagy pénzrablás legnépszerűbb karakterei (2. rész)

Véget ér a Life TV egyik ismert produkciója és távozik a csatorna egyik fontos műsorvezetője

Rövidebb Fókusz és újra minden nap A mi kis falunk – itt az RTL legújabb műsorrendje

Premierdátumot kapott a következő Marvel sorozat