A Neked énekelek című gálaműsor május 30-án, vasárnap 18:55-kor volt látható a TV2-n. A jótékonysági produkció során a koronavírusban árván maradt gyermekek számára gyűjtöttek adományt. A műsor végére sikerült átlépni a százmillió forintos határt, hiszen rekordösszegű 101 824 210 forint gyűlt össze. Részletek a TV2 Csoport közleményében:

hirdetés

Hatalmas sikerrel zárult a TV2 gyereknapi adománygyűjtő műsora, a Neked énekelek. A magyar zenei élet sztárjait felvonultató látványos showműsor adásideje alatt a stúdióban a Mintaapák sztárjai, Kamarás Iván, Makranczi Zalán, Mészáros Béla és Száraz Dénes fogadták a nézők felajánlásait, valamint a liciteket. Az adás első órájában reménykeltő összeg, közel 20 millió forint gyűlt össze, ami percről percre növekedett. Fél kilenc után nem sokkal a műsorvezető, Tilla bejelentette, hogy elérték a tavalyi összeget, azaz a felajánlások meghaladták a 35 millió forintot. A nézők nagylelkűségének köszönhetően este tízkor, az utolsó produkció után Tilla elárulta, hogy átlépték a bűvös 100 milliós határt. Az árverés is eredményesen zárult, a Demjén Ferenc és Horváth Charlie által dedikált plakát 120 ezer forintért kelt el, Leslie Mandoki privát koncertjét 300 ezer forintért vitték el, míg a Séfek Séfe menüsoráért 1.5 millió forintot adott a nyertes licitáló.

Az összegyűjtött pénz teljes egészében a Regőczi István Alapítványhoz kerül, akik nagykorúságukig támogatják a koronavírusban egy, vagy mindkét szülőjüket elvesztő gyermekeket.

hirdetés

Új előzetest kapott a Hazatalálsz 2. évada

Vadonatúj előzetes érkezett a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozatához

13 új sorozat, vagy friss évad érkezik márciusban a Netflixre

Elhunyt Kenneth Mitchell, a Star Trek: Discovery és a Jericho korábbi színésze

Nyilvánosságra hozták, hogy mikor érkezik a Trónok harca egyik új spinoffja

Népszerű gasztro-talkshow tér vissza márciustól az egyik csatornára