Az X-Faktor jubileumi, 10. évadának első két élő show-jában minden versenyző egy dalt énekelt. A múlt heti harmadik élő adásban az az 5 énekes, akik nem estek ki a műsor felénél, már két számot adtak elő. A most szombati show-ban mind a négy versenyben lévő mentorált egymás után 2 produkcióval jelentkezik. Az első azonban mindenkinek különleges lesz, ugyanis egy-egy híres énekessel, duettben adják elő. Alee az előző évad egyik legnépszerűbb versenyzőjével, Manuellel, Paulina az X-Faktor egyik első mentorával, Geszti Péterrel, Ferenczi Kamilla a Megasztár első győztesével, Tóth Verával, míg Mehringer Marci a Margaret Island énekesnőjével, Lábas Vikivel duettezik.

hirdetés

A negyedik élő show-ban azonban megváltoznak a szavazás szabályai, ugyanis a néző lehet az 5. mentor – tudta meg a SorozatWiki az RTL Magyarországtól. Most szombaton az adott versenyző egymás után előadott mindkét produkciója alatt lehet voksolni. A mentorok mindkét dal után értékelnek, de csak a másodikat követően, a nézői szavazás lezárása után döntenek arról, hogy az adott tehetség érdemel-e széket. Ha legalább 3 mentor úgy dönt, hogy továbbjuttatná, akkor leülhet az egyik székre, ha egyik sem, vagy csak egy mentor, akkor a veszélyzónába kerül. Viszont, ha két mentor mellette, kettő pedig ellene szavaz, akkor jön a közönség, mint 5. mentor és ekkor számítanak majd a produkciók alatt leadott szavazatok. Ezúttal is két továbbjutást jelentő szék lesz, és ha egy harmadik versenyző is helyet kap ezeken, az elmúlt hetekhez hasonlóan a nézők döntik el, hogy ki maradjon ülve.

A soron következő adásnak még nagyobb tétje van, mint eddig! Amikor lement mind a 4 énekes 2 produkciója, akkor az a kettő, aki a széken ül, automatikusan bejut a fináléba. A másik két veszélyzónában lévő énekesről pedig szavazás indul és a nézők eldöntik, ki ​az az egy, aki még bejuthat a jövő heti végső döntőbe.

hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban