Néhány napon belül vadonatúj műsorvezető csatlakozik az ATV-hez. Stohl Luca a csatorna híradójában lesz látható Nemes Anna és Gajdos Tamás mellett. Stohl András lánya május 13-án, pénteken mutatkozik be az ATV-n. Stohl Luca korábban a Ninja Warrior Hungary műsorvezetőjeként és a Tények Plusz riportereként is dolgozott. Részletek a tévétársaság közleményében:

Stohl Luca 2016 óta dolgozik a médiában, élő műsorok és sikeres podcastok fűződnek a nevéhez, de kipróbálta magát nagyszabású televíziós show háziasszonyaként is. Több médiumnál dolgozott riporterként kulturális és infotainment műsorokban. Híradó műsorvezetőként most debütál az ATV-n.

„Hatalmas öröm és megtiszteltetés, hogy csatlakozhatok az ATV csapatához. Már gyerekként érdekeltek a világ történései, a gimnáziumban is én tájékoztattam az osztálytársaimat, ugyanis híreket olvastam a szünetben. Természetesen tisztában vagyok vele, hogy a mostani feladat milyen felelősséggel jár, nagyon várom, hogy végre én informálhassam a nézőket a legfrissebb hírekről”

– mondta Stohl Luca.

„Tovább folytatódik az ATV tavaszi megújulása, nagyon örülünk annak, hogy Köböl Anita után Stohl Luca is velünk dolgozik. Stohl Luca hetek óta keményen készül a bemutatkozásra, beszédtanárral gyakorol, híradós szövegeken dolgozik, szerkesztőkkel konzultál. A Híradó az ATV egyik legfontosabb műsora, a többi műsorunkhoz képest is szélesebb nézőközönség követi, naponta százezrek nézik, ez mindannyiunkat kötelez”

– árulta el Németh S. Szilárd, az ATV vezérigazgatója.

Stohl Luca május 13-tól látható az ATV Híradójában.

Megérkezett a Stranger Things 4. évadának első felének végső előzetese

Új időpontba kerül A mi kis falunk az RTL Klubon

Itt A nagy pénzrablás koreai verziójának első előzetese

Már most megnézhető a Stranger Things 4. évadának eleje és több új infó is érkezett

7 évad után véget ér az egyik népszerű amerikai sorozat

3 év szünet után tér vissza az 500 az ATV-re (x)