A Sztárbox új évada október 29-én indult az RTL-en. A produkció azóta vasárnap esténként kerül képernyőre a csatornán, méghozzá kimagasló nézettséggel. Már lezajlottak a negyeddöntők, melyek során 24 híresség lépett a ringbe. Múlt héten pedig láthatóak voltak az első elődöntők is, melyeken Berki Mazsi, Rácz Jenő és Brasch Bence győzedelmeskedett. A héten kiderül, hogy kik lesznek az ellenfeleik a fináléban, ugyanis december 3-án, most vasárnap 19:30-tól tartják a többi elődöntőt.

hirdetés

A negyeddöntők során úgy alakultak az eredmények, hogy a második elődöntőkön a 6 versenyzőből 5 olyan színész, aki egykor szerepelt vagy jelenleg is látható komoly sorozatokban. A női mérkőzés során, illetve a férfi középsúlyú kategóriában ráadásul 1-1 színésznő, illetve 1-1 színész mérkőzik meg egymással.

A női hírességek közül Dobos Evelin, színésznő, a Keresztanyu és A Séf meg a többiek egykori szereplője és Nyári Dia, színésznő, a Hotel Margaret és a Barátok közt korábbi szereplője küzdenek meg egymással. A férfi középsúlyú kategóriában Molnár Áron, színész, aktivista, A mi kis falunk egykori és a Mellékhatás szereplője és Józan László, színész, a Barátok közt és a Keresztanyu korábbi, valamint a Drága örökösök jelenlegi szereplője csap össze a ringben. A férfi nehézsúlyú mérkőzésen pedig Árpa Attila, producer, rendező, az Apatigris és a Keresztanyu egykori színésze, Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban műsorvezetője Pintér Tibor Tenyával, színésszel, a Nemzeti Lovas Színház igazgatójával mérkőzik meg.

hirdetés

Újabb nagy nemzetközi streaming szolgáltató indul Magyarországon

29. heti nézettség - Hatalmasat tarolt a Forma-1: Magyar Nagydíj

Ők 32-en lesznek a idei Sztárbox versenyzői - íme a teljes lista

Leleplezték a Farm VIP 5. évadának versenyzőit

Megvan, hogy mikor indul az Újratervezés 4. évada a TV2 Klubon

Kiderült, hogy kik lesznek a Sztárbox idei évadának műsorvezetői és kommentátorai