Kolosi Péter, az RTL tartalomért felelős vezérigazgató-helyettese márciusban a SorozatWikinek adott évértékelő podcast adásban jelentette be, hogy idén ősszel 3 év után visszatér az Álarcos énekes az RTL-re. Júliusban Verebély Marcell, a produkció senior kreatív producere árulta el, hogy az idei évadra változik a nyomozó csapat és a műsorvezető személye is. Néhány nappal ezelőtt Csobot Adél egy Glamour-nak adott interjúban vallotta be, hogy a maszkos showműsor 1. és 2. szezonjai után, a soron következő 4. évadban detektívként tér vissza. Ezt a hírt azonban a sajtó nagy része nem szúrta ki.

Sebestyén Balázs, Istenes Bence és Csobot Adél 2020-ban, az Álarcos énekes 1. évadának sajtóeseményén

A SorozatWiki információi szerint az Álarcos énekes idei nyomozócsapatának Sebestyén Balázs is tagja lesz. A rádiós és tévés műsorvezető Csobot Adélhoz hasonlóan 1. és 2. évadokban volt a műsor detektíve. Oldalunk úgy tudja, hogy hozzájuk csatlakozik a produkció korábbi szezonjainak műsorvezetője, Istenes Bence, aki most először lesz ilyen szerepben.

hirdetés

A nevekkel kapcsolatban megkerestük az RTL-t, ahol a SorozatWikinek megerősítették, hogy Csobot Adél mellett a 4 fős nyomozócsapat tagja lesz Sebestyén Balázs és Istenes Bence is. Arra a kérdésünkre azonban, hogy ki lesz a negyedik nyomozó, azt a választ kaptuk, hogy „ez egyelőre a legtitokzatosabb showműsor rejtélye marad.” Ezen kívül felhívták az olvasók figyelmét, hogy érdemes figyelni az RTL online felületeit, ahol rövidesen nyomokat fognak elrejteni a negyedik nyomozó és a titokzatos, új műsorvezető kapcsán is.

A korábban nagy sikerrel futó Álarcos énekes 4. évadának kezdési időpontját várhatóan a következő hetekben jelenti be a médiavállalat.

hirdetés

Ezek lesznek a SkyShowtime legnagyobb novemberi újdonságai

Premierdátumot és új előzetest kapott a Dűne előzménysorozata

Ők mérkőznek meg a Sztárbox vasárnapi, 8. adásában

13 év után távozik az ATV Híradó egyik műsorvezetője

Minden esti műsort érintő változás lesz hétfőtől a TV2-n

Klein Dávid és Radnai Péter: A Minek ment oda egy olyan sorozat, amiben rengeteg izgalom van (x)