Az elmúlt években egyre több magyar tartalom került fel az HBO-ra. Április elején debütált A besúgó, melyet 61 országban láthattak a nézők. Június elején nyilvánosságra hozták, hogy hamarosan egy újabb magyar gyártású produkciót készítenek az HBO Max-ra. Erről Závorszky Anna, az HBO Magyarország producere beszélt a Kreatívnak. Most kiderült, hogy melyik cég fogja készíteni az új produkciót, amin már több éve dolgoznak.

hirdetés

A Media1 értesülése szerint a vadonatúj magyar reality-t Rubin Kristóf cége, a Free Monkeys Production gyártja. Rubin korábban az RTL Magyarország kreatív osztályvezetője volt, ahol többek közt olyan produkciókért felelt, mint a Survivor, a ValóVilág 4-5, A Széf, a Kész Átverés!, A Konyhafőnök, a Gyertek át!, vagy éppen a Cápák között. 2020-ban megalapította saját, független gyártócégét. Az utóbbi időben a TV2 Csoportnak gyártott olyan műsorokat, mint a Love Bistro, a Ninja Warrior Hungary, A nagy Ő és a Drágám, add az életed!

Rubin elárulta a Media1-nek, hogy a WarnerBros. Discovery alá tartozó HBO Max egy tavaly kiírt tenderen, több körös versenyeztetés során választotta ki a Free Monkeys Production egyik pályázatát. A televíziós szakember elmondása szerint ez egy teljesen más fajta reality lesz, mint amit a magyar közönség eddig megszokott. Hozzátette, hogy nagyszerű lehetőségnek találja az HBO Max felkérését, mivel Magyarországon streaming szolgáltató egyelőre csak fikciót gyártatott, és bár a megrendelő abban az esetben is az HBO volt, de a mostani lesz az első non-scripted folytatásos reality tartalom, ami Magyarországon gyártásba kerül.

Ebben a műsorban nem lesznek hagyományos tévés celebek, azonban a civil szereplők mellett jó pár ismerős arc is fel fog tűnni benne. A reality címe egyelőre nem publikus, mivel a szereplők nem tudják mi vár rájuk, a készítők pedig nem szeretnék, hogy idő előtt rájöjjenek, hogy miben is vesznek részt. A forgatásokat idén nyár végén kezdik el, a premier pedig várhatóan 2023-ban lesz.

hirdetés

Megvan, hogy mikor érkezik a Squid Game 2. évada a Netflixre

Vasárnap este műsorváltozás lesz a RTL-en

Berendelték a Trónok harca készítőinek Netflix sorozatának folytatását

Napokon belül két saját gyártású műsor is érkezik a Spektrum csatornáira

Napokon belül véget ér A mi kis falunk napi ismétlése az RTL-en

Megérkezett a Dűne előzménysorozatának első előzetese