Augusztus 9-én ismét megváltozik az RTL Klub műsorrendje. A következő héten véget ér a Házasodna a gazda 4. szezonja, helyette pedig a Keresztanyu 2. évada kerül képernyőre. Ezen kívül visszatér A mi kis falunk 5. etapjának ismétlése is, így Pajkaszeg lakói újra minden hétköznap láthatóak lesznek.

hirdetés

A Fókusz továbbra is 18:55-kor fog kezdődni, azonban bruttó (reklámokkal együtt) 25 perccel rövidebb lesz. Utána több, mint három hónap szünetet követően visszatér a Keresztanyu, melynek 2. évada minden hétköznap 20 órakor indul az RTL Klubon. Makkosszállás után Pajkaszeg következik, ugyanis 21:30-tól A mi kis falunk 5. szezonjának ismétlése kerül képernyőre. A falus sorozat újravetítése február elejétől április végéig tarolt, sokszor még a vele együtt futó Exatlont is legyőzte. Júniusban is folytatták az ismétlést, szintén nagy sikerrel. Most az 5. évad 5. epizódjától kerül képernyőre a széria.

A késő esti órákban nem történt sok változás, 22:45-től a Cápák között, a Gyertek át, a Toplista és az Életünk története lesz műsoron. Az egyetlen eltérés, hogy csütörtökön éjjel a Magnumot a Főnök inkognítóban című dokureality váltja majd. Szombaton 19 órakor egyelőre továbbra is látható lesz a Fókusz Plusz, mely az elmúlt években már június végén pihenőre vonult. Utána filmeket sugároznak majd a tévéadón. Vasárnap 19 órakor folytatódik a Cobra 11, a német autópálya-rendőrség akciói után pedig ezen a napok is filmek kerülnek képernyőre.

hirdetés

Még idén érkezik a Házasság első látásra 2. évada a TV2-re

Bejelentették, hogy kik lesznek a Bajnokok Ligája műsorvezetői az RTL-nél

14 év után a TV2-n tér vissza a Győzike show

Az X-Faktor egyik korábbi győztese lesz az idei évad negyedik mentora

Számos technikai újítással készült a VIASAT3 és a WMN ma induló közös műsora

Felkerült az egyik nagy streaming szolgáltatóra a Doktor Murphy