Augusztus 9-én ismét megváltozik az RTL Klub műsorrendje. A következő héten véget ér a Házasodna a gazda 4. szezonja, helyette pedig a Keresztanyu 2. évada kerül képernyőre. Ezen kívül visszatér A mi kis falunk 5. etapjának ismétlése is, így Pajkaszeg lakói újra minden hétköznap láthatóak lesznek.

A Fókusz továbbra is 18:55-kor fog kezdődni, azonban bruttó (reklámokkal együtt) 25 perccel rövidebb lesz. Utána több, mint három hónap szünetet követően visszatér a Keresztanyu, melynek 2. évada minden hétköznap 20 órakor indul az RTL Klubon. Makkosszállás után Pajkaszeg következik, ugyanis 21:30-tól A mi kis falunk 5. szezonjának ismétlése kerül képernyőre. A falus sorozat újravetítése február elejétől április végéig tarolt, sokszor még a vele együtt futó Exatlont is legyőzte. Júniusban is folytatták az ismétlést, szintén nagy sikerrel. Most az 5. évad 5. epizódjától kerül képernyőre a széria.

A késő esti órákban nem történt sok változás, 22:45-től a Cápák között, a Gyertek át, a Toplista és az Életünk története lesz műsoron. Az egyetlen eltérés, hogy csütörtökön éjjel a Magnumot a Főnök inkognítóban című dokureality váltja majd. Szombaton 19 órakor egyelőre továbbra is látható lesz a Fókusz Plusz, mely az elmúlt években már június végén pihenőre vonult. Utána filmeket sugároznak majd a tévéadón. Vasárnap 19 órakor folytatódik a Cobra 11, a német autópálya-rendőrség akciói után pedig ezen a napok is filmek kerülnek képernyőre.

Megérkezett a The Last of Us első előzetese

Eseménydús előzetes érkezett a Sárkányok háza legújabb részéhez

Bejelentette a Netflix, hogy mikor érkezik az Elit 6. évada

A szokásosnál hónapokkal később, ekkor indulhat A mi kis falunk új évada az RTL-en

Október közepén három vadonatúj török sorozat érkezik a TV2 Csoport csatornáira

Ez várható a Nyerő Páros ma induló 6. évadában (x)

Visszatér az ATV-re Gundel Takács Gábor díjnyertes vetélkedője (x)