A jövő héten véget ér a Drága örökösök első évada, helyére pedig érkezik A Konyhafőnök. Ezen kívül a múlt kedden befejeződött az Alvilág, most hétfőn a Cápák között, illetve jövő hét szerdán lesz utoljára képernyőn a Toplista. A számos változás miatt, a gasztro reality indulásával, április 29-től új műsorrend lesz az RTL Klubon, mely az összes esti műsort érinti.

A Fókusz változatlanul 19:05-kor kezdődik majd, de 2 hónap után véget érnek az extra hosszú adásai. Április végétől 20 perccel rövidebben, fél órás adásidővel (reklámokkal együtt) jelentkezik a magazin. Utána 19:35-kor kezdődik majd A Konyhafőnök legújabb civil évada, mely az eddigiekhez képest szintén rövidebb lesz. Tavaly tavasszal bruttó 120 perces voltak a produkció adásai, idén azonban 10 perccel kevesebb ideig tartanak majd és csak 110 perc hosszúak lesznek.

A legnagyobb változás a Barátok közt nézői számára lesz, ugyanis a sorozat 30 perccel későbbre kerül. Az eddigi 21:00 helyett, 29-től csupán 21:30-kor kezdődik majd. Jó hír viszont, hogy a hivatalos tévéműsor szerint még így is pont befejeződik 22 órakor, így ezúttal nem tolódik éjszakába a Mátyás király tér életét bemutató széria.

Hétfőnként 22:05-kor a Cápák között helyén egy vadonatúj dokureality, A Főnök inkognitóban lesz látható. Kedden az új Magnum, szerdán a Toplista (kivéve május 1-jén), csütörtökön a Gyertek át! és pénteken a Doktor Murphy továbbra is képernyőn marad, de 25 perccel későbbre kerülnek és csak 22:05-kor lesznek láthatóak. Szerdán ugyanebben az időpontban filmeket sugároz majd a tévéadó.

Kora éjszaka kedden a Házon kívül 23:00-kor, csütörtökön pedig a Privát kopók új részei 22:50-kor indulnak majd. A XXI. század pedig új napon, hétfőn 23:00-kor folytatódik. A hétvégén nem lesz változás, szombaton a következő hetekben is marad a Fókusz Plusz és A mi kis falunk, vasárnap pedig a filmeké a főszerep. (Fotó: RTL Klub)

Berendelték a 18. évadát az egyik legnépszerűbb kórházas sorozatnak

Új ausztrál sorozat érkezik az egyik magyar csatornára

Kiszivárogtak az első fotók a Zsivány egyes előzménysorozatának forgatásáról

5 év után visszatér a Frizbi Hajdú Péterrel

4 előzetes érkezett a hétfőn visszatérő Mintaapákhoz

Tetőtől talpig megújult a SorozatWiki