Március közepe óta a koronavírus súlyosan érintette a legtöbb nemzetközi sorozat forgatását, Új-Zéland azonban alacsony esetszámmal úszta meg a járványhelyzetet. Ennek ellenére tavasszal biztonsági okokból az Amazon Prime-ra 2021-ben érkező A Gyűrűk Ura sorozat munkálatait is leállították. A GameSpot két héttel ezelőtt számolt be róla, hogy a virtuálisan megtartott Comic Conon kiderült, a stáb júliusban folytatta a felvételeket és gőzerővel zajlik a fantasy készítése.

A OneRing.net számolt be róla nemrég, hogy Aucklandben, ahol az Amazon Prime sorozatát is forgatták, súlyosbodni látszik a járvány, ezért A Gyűrűk Ura forgatását nemrég ismét leállították. A hírek szerint egy négytagú család megfertőződött koronavírussal, a hatóságok pedig egyelőre nem tudják, kitől kaphatták el a betegséget. Aucklandben emiatt megemelték a készültséget és szigorítottak a járványügyi szabályokon. Azt egyelőre nem tudni, hogy a rendkívüli helyzet meddig tarthat és mikor folytatódhatnak Új-Zélandban a sorozat és filmforgatások.

A produkcióról a közelmúltban egyre több minden derült ki, például az is, hogy A Gyűrűk Ura filmek három legendás figurája, Szaruon, Galadriel és Elrond is felbukkanhatnak benne. Az első szezon a tervek szerint 20 részes lesz, az Amazon pedig már a második etapot is berendelte a szériából. A történet a Másodkorban játszódik majd, több ezer évvel a Gyűrű Szövetsége előtt, így a legtöbbek szerint A szilmarilokat fogja feldolgozni.

hirdetés
hirdetés

A Barátok közt korábbi szépsége a Pokoli rokonok egyik főszereplője lesz

Bejelentették, hogy melyik testvérről fog szólni a Bridgerton család új évada

Hatalmas kedvezménnyel vehető igénybe a SkyShowtime reklámmentes csomagja

Megjelent az Emily Párizsban 4. évadának első előzetese

Itt a Sárkányok háza 2. évadának 7. epizódjának előzetese

Elhunyt Csányi János, a Szomszédok sztárja