Szeptember 24-én, szombaton tartották meg a Netflix globális rajongói eseményét, a Tudumot. A több, mint 2 órás rendezvényen több előzetest is bemutatott a streaming szolgáltató, emellett szó esett a Manifest utolsó évadáról, a Bridgerton testvérsorozatáról, valamint a The Witcher 3. etapjáról és spinoffjáról is. Most pedig jöjjenek a premierbejelentések.

hirdetés

Hamarosan egy vadonatúj sorozat indul a Netflixen. A megfigyelő (The Watcher) első előzeteséből kiderült, hogy a produkció október 13-án, csütörtökön érkezik a streaming szolgáltatóra. A történet középpontjában a Brannock család áll. Miután beköltöznek új, külvárosi házukba, életük a feje tetejére áll. A produkció főszereplői Bobby Cannavale (Az ír, Genkszterkorzó) és Naomi Watts (Twin Peaks, Birdman).

A Halott vagy (Dead to Me) 1. évada 2019-ben, 2. etapja pedig 2020-ban került fel a Netflixre. Még abban az évben berendelték a 3. szezont, azonban a pontos premierdátum bejelentéséig és első ajánlójáig egészen mostanáig várni kellett. Két és fél év után november 17-én érkezik a széria 3. etapja. A sorozatnak ez a befejező évada, így a történet most véget ér.

A Netflix január közepén hozta nyilvánosságra, hogy berendelte az Emily Párizsban (Emily in Paris) 3. évadát. A Tudomon pedig bejelentették, hogy mikor érkezik a romantikus széria következő etapja. Az Emily Párizsban első előzeteséből kiderült, hogy a sorozat 3. szezonja szűk három hónap múlva, december 21-én kerül fel a streaming szolgáltató kínálatába.

A Te (You) a Netflix egyik legismertebb sorozata. A produkció 2018-ban debütált, a 2. évad 2019-ben, a 3. etap pedig 2021 októberében vált elérhetővé a streaming szolgáltatón. Most bejelentették, hogy a Te 4. évada két részletben érkezik majd. A szezon első fele február 10-én, a második fele pedig március 10-én jön a platformra. A produkció emellett kapott egy vadonatúj ajánlót is.

Három további bejelentést is tettek a Tudumon. Az angol királyi családról szóló A korona 5. évada november 9-én jön a Netflixre. A Dark alkotóinak 1899 című horrorszériája november 17-én érkezik a streaming szolgáltatóra. A Noah Centineo főszereplésével készülő kémsorozat, a The Recruit pedig december 16-án válik elérhetővé az online videótáron.

A Manifest előzetesét már korábban közzétettük, itt nézhető meg. Leleplezték, hogy ki lesz a főszereplője a Bridgerton család testvérsorozatának, amiről itt írtunk bővebben. Több fontos bejelentést is tettek a The Witcher univerzumával kapcsolatban, melyekkel itt foglalkoztunk. Ezen kívül az Outer Banks, a Shadow and Bone – Árnyék és csont, a Lupin és a Vikingek: Valhalla is kapott rövid előzetest, valamint bemutattak egy jelenetet a Wednesdayből, ezek itt tekinthetőek meg.

hirdetés
hirdetés

Nyáron, de nem a korábban kiszivárgott napon érkezik a legújabb Star Wars sorozat

Drága örökösök, Mellékhatás, Szujó Zoltán, VV vetítés - itt az RTL összes friss bejelentése

Gundel Takács Gábor lesz az idei Televíziós Újságírók Díjának műsorvezetője

Ezt tudni a Hazatalálsz ma induló 2. évadáról (x)

2024-ben visszatér a Kalandra Fal és az Álarcos énekes - évértékelő interjú Kolosi Péterrel

Vastag Csaba fontos szerepet kapott a Megasztárban