Április 29-én, szombat hajnalban váratlanul elhunyt Vágó István. Az aznapi Fókusz Pluszban bejelentették, hogy a következő hétvégén az RTL Legyen Ön is Milliomos különkiadással emlékszik meg a kvízmesterről. Azonban eddig nem lehetett tudni, hogy melyik extra adás lesz újra látható, pontosan melyik nap és hány órakor. Most viszont minden részlet kiderült, ugyanis rendkívüli műsorváltozás lesz az RTL-en.

hirdetés

A produkció a hétvége legfontosabb sávjában, vasárnap este lesz látható. A Legyen Ön is Milliomos különkiadás május 7-én, 19 órakor fog indulni az RTL-en. A csatornán azt a 2001-es különkiadást fogják megismételni, melyben a Heti Hetes sztárjai szerepeltek és anno hatalmas siker volt. A Legyen Ön is Milliomos különleges részében Bajor Imre, Gálvölgyi János, Hernádi Judit, Verebes István, Havas Henrik és Farkasházy Tivadar voltak a játékosok. A produkció bruttó adásideje (reklámokkal együtt) három óra lesz.

A műsorváltozás miatt az Anyák napja című film mégsem kerül képernyőre most vasárnap, a Fák jú, Tanár úr! 2. pedig 20 perccel később, 21:40 helyett 22 órakor kezdődik majd.

hirdetés

Vadonatúj előzetest kapott a jövő hónapban érkező Star Wars sorozat

17. heti nézettség - Az elmúlt évek legsikeresebb hétköznapi műsora lett a Házasság első látásra

Még idén érkezik a legújabb Star Wars sorozat a Disney+-ra

Ők lesznek az Adom a napom 3. évadának negyedik hetének vendégei

Ő lett Balogh Levente új asszisztense, megvan Az álommeló 2. évadának nyertese

Kiderült, hogy mikor érkezik az Emily Párizsban 4. évada a Netflixre