Múlt pénteken véget ért A Konyhafőnök, így hétfőtől új műsorrendre váltott az RTL Klub. Főműsoridőben némileg rövidebb Fókusszal, 20 órától a Drága örökösök 4. és egyben utolsó évadával, 21:05-től pedig a Nyerő Páros 4. szezonjával jelentkezik. Nézzük az első két nap eredményeit a 18-49-es korosztályban.

Hétfőn és kedden is jól ment a Fókusz, előbbi napon 16,5 százalékos közönségarányt, utóbbin 16,7 százalékot szállított. Mindkét nap legyőzte a Tények Pluszt, mely hétfőn 14,2 százalékkal azért jól ment, kedden viszont már csak 13,6 százalékot produkált, ami közepes eredmény.

A Drága örökösök remekül kezdett és mindkét nap egyaránt 17,7 százalékot hozott. Az Ökörapáti lakóit bemutató sorozat tavaly őszi, 2. évadának tizedre pontosan hozta eddig a közönségarányát, a nézőszámával pedig hétfőn és kedden is a legjobban teljesítő műsor volt. A Mintaapák mindkét nap 10,5 százalékot produkált, mely rossz eredménynek számít és hatalmas különbséggel kapott ki az RTL Klub napi falus produkciójától.

A Nyerő Páros hétfőn 17 százalékkal nyitott, mely kiemelkedőnek számít, kedden pedig már 18,3 százalékot szállított, mellyel egyenesen tarolt. Mivel az RTL realityje jóval később kezdődik, mint az örökösök és éjszaka ér véget, így annak ellenére ezek még jobb eredmények, hogy nézőszámban kicsit kevesebben figyelték a műsort, mint Szappanosékat. A Bezár a bazár! hétfőn 6,9 százalékkal katasztrofálisan futott, míg kedden 9,2 százalékkal “csak” nagyon rosszul. Majka és Tilla műsorát az örökösök és a celebpárok is durván elverték és mindkét nap az adás elejétől a végéig folyamatosan csökkent a produkció közönségaránya.

Az RTL Klub mindkét estét (19-23 óra) hatalmas fölénnyel megnyerte, hétfőn 16,8 százalékot produkált, míg a TV2 csak 8,7-et, kedden pedig az előbbi csatorna 17,1 százalékot, míg az utóbbi csupán 9,7-et. Így idén augusztus óta a TV2 harmadik hétköznapi, főműsoridős struktúrája látszik elbukni.

Testvérsorozatot kap a Netflix egyik legsikeresebb szériája

Véget ért A nagy pénzrablás utolsó évadának forgatása

Kiderült, mikor érkezik a Jóbarátok különleges epizódja

Liptai Claudia saját műsort kap az RTL Klubon

A Barátok közt és a Drága örökösök egykori színésznője is csatlakozik a Mintaapákhoz

Sorozatötlet pályázatot hirdet a Keresztanyu gyártója