Az RTL Klub nagy meglepetésre már augusztus 3-án, tegnap este elindította első nagy őszi műsorát, A Konyhafőnököt. A TV2 erre pár nappal rá műsorváltozással reagált, majd a hétvégén megint megváltoztatta a terveit. Végül Bödörék ismétlését, a MasterChef új évadának első epizódját és A Piramis ismétlését sugározták. Nézzük az első 18-49-beli eredményeket.

A Fókusz 15 százalékos közönségaránnyal kifejezetten jól teljesített és végig verte a TV2-s ellenfeleit. A Tények Plusz 10,9 százalékot, a Bödörék pedig 10,1 százalékot szállított, melyek gyenge eredményeknek számítanak. Később a megújult Konyhafőnök évadnyitója remekelt, és 16,8 százalékot produkált. Az RTL Klub gasztro-realityje volt egyben az este legnézettebb műsora is. A MasterChef VIP második évadának első adása rögtön katasztrofális nézettséggel indított, és csupán 5,5 százalékot szállított. A TV2 főzőműsorát csupán harmadannyian választották, mint az RTL-ét.

A Barátok közt délután 6,6 százalékot, 22 óra után pedig 5,6 százalékot hozott, melyek szörnyen gyenge eredmények. Berényiék mindkét vetítése kikapott a TV2-s ellenfeleitől. Kora éjszaka a Gyilkos lelkek új epizódját és A Piramis ismétlését alig választotta valaki, de míg az RTL sorozata 2,1 százalékot hozott, addig Stohl András vetélkedője “legalább” 4,5 százalékot.

hirdetés

Az RTL Klub (19-23 óra) 12,9 százalékot produkált, míg a TV2 csupán 6,9-et hozott. Így 18-49-ben hatalmas előnnyel, 6 százalékponttal az előbbi csatorna nyerte a főműsoridőt.

hirdetés

Kincsvadászok: Még véget sem ért az első évad, de már a TV2 berendelte a következőt

Bejelentették, hogy mikor indul Dombóvári István vadonatúj talkshow-vetélkedője

Ezek a vadonatúj produkciók érkeznek márciusban a Prime Videóra

Csikesz Erika lesz a TV2 Csoport új digitális igazgatója

Vadonatúj évaddal jelentkezik idén a ValóVilág

Hamarosan egy újabb Star Trek sorozat érkezik a SkyShowtime-ra