Hétfőtől több szempontból is megújultak az RTL Klub hétköznapjai. A Barátok közt késő délutánra és kora éjszakára került és folytatódott a vasárnap debütáló Love Island. Lássuk, hogy alakult a tegnapi nap a 18-49-es korosztályban.

Késő délután a Barátok közt 10,1 százalékos közönségarányt produkált. Ez az esti számok tekintetében nem tűnik kiemelkedőnek, de a híradók előtti sávokban ez remek szám, mely abból is látszik, hogy az ellene látható Anya csupán 4,6 százalékot produkált. Az RTL Híradó 19,5 százalékot, a Tények 13,7 százalékot, míg a Tények Plusz 15,9 százalékot hozott.

Este a Fókusz 17,2 százalékkal kiemelkedő nézettséget szállított és le is győzte a TV2 utazós realityjét. A Drága örökösök 15,3 százalékot produkált, mely szintén jó eredmény. Az Ázsia Expressz pontban 14 százalékos közönségaránnyal ment, ami nem rossz szám. Az utóbbi két műsort a közös idősávjukban szinte pont ugyanannyian követték.

Később a Love Island a vasárnapi gyenge indulás után az első hétköznap esti adásával 11,7 százalékot szállított, mely megint rossz eredmény. A Kapd el, ha tudsz! még ennél is rosszabb eredményt hozott, 10,8 százalékot, de legalább most nem hozott egyszámjegyű közönségarányt.

Kora éjszaka a Barátok közt ismétlése nagyon gyengén ment és csak 6,1 százalékot produkált. Ezzel még az Extrém Activitytől is kikapott, mely 7,8 százalékot szállított. Az RTL Klub esti (19-23 óra) közönségaránya 13 százalékos volt, míg a TV2-é 12 százalék. Így az előbbi csatorna csekély előnnyel, 1 százalékponttal nyerte a főműsoridőt 18-49-ben.

Liptai Claudia saját műsort kap az RTL Klubon

Kiderült, mikor érkezik a Jóbarátok különleges epizódja

A Barátok közt és a Drága örökösök egykori színésznője is csatlakozik a Mintaapákhoz

Sorozatötlet pályázatot hirdet a Keresztanyu gyártója

18. heti nézettség – Tarolt az új Konyhafőnök első hete

A mi kis falunk ellen zárul a Mintaapák 2. évada