Hétfőtől több szempontból is megújultak az RTL Klub hétköznapjai. A Barátok közt késő délutánra és kora éjszakára került és folytatódott a vasárnap debütáló Love Island. Lássuk, hogy alakult a tegnapi nap a 18-49-es korosztályban.

Késő délután a Barátok közt 10,1 százalékos közönségarányt produkált. Ez az esti számok tekintetében nem tűnik kiemelkedőnek, de a híradók előtti sávokban ez remek szám, mely abból is látszik, hogy az ellene látható Anya csupán 4,6 százalékot produkált. Az RTL Híradó 19,5 százalékot, a Tények 13,7 százalékot, míg a Tények Plusz 15,9 százalékot hozott.

Este a Fókusz 17,2 százalékkal kiemelkedő nézettséget szállított és le is győzte a TV2 utazós realityjét. A Drága örökösök 15,3 százalékot produkált, mely szintén jó eredmény. Az Ázsia Expressz pontban 14 százalékos közönségaránnyal ment, ami nem rossz szám. Az utóbbi két műsort a közös idősávjukban szinte pont ugyanannyian követték.

hirdetés

Később a Love Island a vasárnapi gyenge indulás után az első hétköznap esti adásával 11,7 százalékot szállított, mely megint rossz eredmény. A Kapd el, ha tudsz! még ennél is rosszabb eredményt hozott, 10,8 százalékot, de legalább most nem hozott egyszámjegyű közönségarányt.

Kora éjszaka a Barátok közt ismétlése nagyon gyengén ment és csak 6,1 százalékot produkált. Ezzel még az Extrém Activitytől is kikapott, mely 7,8 százalékot szállított. Az RTL Klub esti (19-23 óra) közönségaránya 13 százalékos volt, míg a TV2-é 12 százalék. Így az előbbi csatorna csekély előnnyel, 1 százalékponttal nyerte a főműsoridőt 18-49-ben.

hirdetés

Hivatalos: Az RTL lineáris csatornáin és az RTL+-on lesznek láthatók a BL legfontosabb közvetítései

Ők lettek a Párharc 2. évadának nyertesei

Az MTVA helyett, az RTL-hez kerülhettek a Bajnokok Ligája legfontosabb közvetítési jogai

Az MTVA szerint véget érhetnek az ingyenesen nézhető Bajnokok Ligája közvetítések

Vadonatúj előzetest kapott a Szex és New York testvérsorozatának 2. évada

Új kreatív igazgatója lett az ATV Csoportnak