Januárban már kiderült, hogy 2021-ben is látható lesz a műsor az RTL Klubon. Most pedig az RTL Magyarország bejelentette, hogy április 10-én, szombaton A mi kis falunk után indul a produkció 4. évada. Ez a Házasodna a gazda történetében rekordkorai, hisz a bevezető adás eddig kivétel nélkül mindig júniusban volt látható. Részletek az RTL Magyarország közleményében:

Április 10-én, szombat este 21:05-től az RTL Klubon 3 nő és 5 férfi mutatkozik be, akik szeretnék a mindennapjaikat megosztani egy olyan társsal, akihez közel áll a vidéki élet romantikus miliője. A Házasodna a gazda (Gyártó: UFA Magyarország) első epizódjában megismerhetjük a párra váró gazdasszonyokat és gazdákat, akik megmutatják, hogyan telnek a mindennapjaik és arról is mesélnek, milyen társat képzelnek el maguk mellé. Van közöttük, aki állattenyésztéssel, növénytermesztéssel vagy éppen burgonyatermesztéssel foglalkozik. Az egyik gazdasszony lótenyésztéssel és házi tejtermékek előállításával keresi a kenyerét, míg más egy lovardát üzemeltet, és van olyan gazda, aki automata fejőrobotot alkalmaz a gazdaságában. A mezőny tehát idén is színes és ismét nagyon különleges emberek várják, hogy a műsor segítségével párra találjanak.

A televíziós premier előtt, április 2-től az www.rtl.hu/gazda felületén már láthatóak lesznek a gazdák kisfilmjei. Így azoknak, akik tűkön ülve várják, hogy megismerhessék az idei gazdákat, nem kell április10-ig várniuk. Április 2-től pedig jelentkezni is lehet a www.rtl.hu/gazda oldalon azoknak a nőknek és férfiaknak, akik úgy gondolják, méltó társai lennének a műsorból megismert gazdasszonyoknak vagy gazdáknak.

hirdetés

Ahogy már a Házasodna a gazda előző három évadában látható volt, ez nem egy hagyományos párkereső műsor, hiszen a társkeresés mellett azt mutatja be, milyen különleges és egyedi romantikája van a vidéki életnek, ehhez pedig kapcsolódnak az állattartással járó teendők és a mezőgazdasági munkák, amihez egy gazdának olyan társat kell találnia, aki kiveszi a részét a mindennapokból.
A műsorvezető idén is Nádai Anikó, aki most video chaten ismerkedik meg a gazdasszonyokkal és gazdákkal.

hirdetés

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához

A nyáron új székházba költözik az RTL egy része