A Keresztanyu január 3-án debütált az RTL Klubon és azóta minden héten a legnézettebb műsor. Az első epizódban volt egy jelenet, amiben Márk két lányt visz fel a lakására, majd nem sokkal később Sótonyi Frigyes magához hívatja. Ekkor kiderül, hogy az egyik lány az ezredes szerelme, így a nyomozót büntetésképpen Makkosszállásra küldi. Evelin karaktere azóta nem volt látható a sorozatban.

Cserpes Laura azonban kedden este visszatér a Keresztanyuba – tudta meg a SorozatWiki. A történet szerint Evelin az elmúlt időben Sotonyi ezredes titkárnője lett és a budapesti irodájában többek között ő fogadja a vendégeket. Sőt a széria legfigyelmesebb rajongói erre már akár fel is figyelhettek, hisz pár hete, amikor Lajos feljelentése miatt Zénóék több számon is felhívták a rejtélyes “zaklatót”, akkor rendőrparancsnok irodájában Evelin vette fel a telefont. Most azonban két és fél hónap szünet után nemcsak hallható, hanem újra látható is lesz.

“Hámori Barbara showrunnerrel már másodszor dolgozhattam együtt és nagyon örültem, amikor felkért erre a szerepre és ismét színésznőként is kipróbálhattam magam. Amikor megtudtam, hogy Gálvölgyi János lesz a partnerem, jóleső izgalom öntött el, hiszen ezzel az egyik kislánykori álmom vált valóra. Hatalmas megtiszteltetés egy olyan színészlegendával forgatni, akinek a műsorain nőttem fel. Nagyon izgultam az első forgatási napon, de az egész stáb és János is nagy szeretettel fogadott, azt gondolom, hamar sikerült beilleszkednem” – mesélte Cserpes Laura.

hirdetés

“Énekesnőként, dalszerzőként mindig a saját érzéseimről írom a dalokat, magamból, magamról énekelek. Egy szerep az teljesen más, éppen ezért izgalmas feladat volt megformálni Evelin karakterét, hiszen elég távol áll az én alapszemélyiségemtől, pontosan ezért jelentett kihívást számomra. Sótonyi titkárnője egy túlfűtött leányzó, de a szíve a helyén van, ez persze majd később derül ki, mert azt még nem árulhatom el, merre kanyarodik a karakterem sora” – tette hozzá a SorozatWikinek.

hirdetés

Ő lett Balogh Levente új asszisztense, megvan Az álommeló 2. évadának nyertese

Kiderült, hogy mikor érkezik az Emily Párizsban 4. évada a Netflixre

Megvan, hogy kik lesznek a Zsákbamacska következő különkiadásának szereplői

5 év után távozhat Gelencsér Tímea a TV2-től

Két új műsorvezető csatlakozik az RTL Reggelihez

Műsorváltozás: lecseréli a The Floor ellenfelét hétfőn este a TV2 (frissítve)