Az Izaura TV-n jelenleg több, egykoron a TV2-n látható török sorozat ismétlése fut. Láthatjuk többek között a Megtört szívek, a Kuzey Güney – Tűz és víz, A szultána és a Fatmagül epizódjait is. Ez utóbbi azonban október 22-én befejeződik, és a helyén elindul egy, a TV2 Csoport csatornáin már rég nem látott török produkció. A Seherezádé volt a TV2 legelső török sorozata, mely 2011 áprilisa és szeptembere között volt látható. Nem sokkal a finálé után, 2011 végétől a FEM3 megismételte, és most közel hat év szünet után visszatér a csatornacsaládra.

A Seherezádé október 23-tól, minden hétköznap este 20 órakor lesz adásban az Izaurán. A történet középpontjában Sehrezat, a tehetséges fiatal mérnöknő áll, aki egy jó nevű építőipari vállalatnál dolgozik. Ötéves kisfiánál leukémiát diagnosztizálnak, és azért, hogy megmenthessék az életét, egy sürgős, és nagyon drága műtétre lenne szükség. Sehrezat reménytelenül kutatja a lehetőségeket, és egyedüli megoldásként a pénz előteremésére főnöke, Onur ajánlata kínálkozik. A férfi ugyanis állja a műtét összegét, cserébe azért, hogy a nő titkokban vele töltsön egy éjszakát.

A sorozat női főszereplőjét Bergüzar Korel alakítja, míg férfi partnerét a később a Szulejmánnal világhírűvé váló Halit Ergenc formálja meg. A Törökországban eredetileg 2006 és 2009 között vetített Seherezádé magyarul 158 epizódból áll, és ha nem lesz nagy szünet a vetítésben, akkor várhatóan jövő nyár elején fejeződik be az ismétlése az Izaurán.

Két szereplő távozik a Keresztanyuból

Vadonatúj török sorozat indul a héten az egyik magyar csatornán

Megérkezett a Netflix legújabb, igaz történetet feldolgozó sorozatának előzetese

2 évad után elkaszálták a Netflix egyik sorozatát

Újabb világhírű színésznő csatlakozik A légikísérő sorozathoz

Saját magának választotta ki a városnevét A nagy pénzrablás egyik színésznője