A Netflix az ősz első hónapjára igazi premierözönnel készül az előfizetők számára. Az augusztusi premierek mennyiségét tekintve szeptemberben majdnem a duplája, összesen 17 újdonság kerül be a streaming szolgáltató kínálatába. Ebben a hónapban elérhetővé válik egy filmből készült széria, több minisorozat, A nagy pénzrablás szereplőinek vadonatúj alkotása és egy népszerű produkció utolsó évada is.

Szexoktatás

Szeptember 6-án 4 vadonatúj széria debütál a Netflixen. Ekkor válik elérhetővé az azonos című thai film adaptációja, a 69: A sorozat (6ixtynin9: The Series). A 6 részes 1. évadban, miután elveszíti munkáját, egy nő titokzatos csomagot talál a lakása küszöbén. Ezt követően az élete rosszabbra fordul. Ugyanezen a napon érkezik a platformra a Hírhedt csaj (Infamy / Infamia) című lengyel zenés drámasorozat. A 8 epizódos produkció története szerint egy, a roma gyökerei és a barátai nyomása között vívódó 17 éves lány arról álmodik, hogy a szülei szigorú szabályaival szembeszállva hip-hop sztár lesz.

hirdetés

Ugyanettől a naptól lesz megtekinthető a Szolgálatra jelentkezem (Reporting for Duty / B.O.) 1. etapja is. A brazil vígjáték szériában Suzanót kinevezik egy új körzet rendőrfőnökének. A félénk újoncnak bizonyítania kell bátorságát a félelmet nem ismerő egysége előtt. 6-án jön a streaming szolgáltatóra egy új szaúdi vígjátéksorozat, a Tahir vállalkozik (Tahir’s House). A 6 részből álló produkcióban amatőr vállalkozók családja összefogásra kényszerül, hogy a haldokló horgászboltjukat felvirágoztassák, ám a kiteljesedés nem könnyű.

Szeptember 7-én érkezik a Netflixre a Drága gyermek (Dear Child / Liebes Kind) című német minisorozat. Egy titokzatos nő menekülése szörnyű fogságából új, sötét igazságok felé vezető támpontot nyújt a nyomozóknak egy megoldatlan, 13 évvel korábbi eltűnéssel kapcsolatban. A 6 részes thriller széria Romy Hausmann azonos című regénye alapján készült. Szintén ekkor debütál a Nagykutya (Top Boy) 3,. és egyben utolsó évada. A 6 epizódos lezárásban látható lesz, hogy Sully és Dushane életében új problémák merülnek fel, mivel minden, amit felépítettek, veszélybe kerül.

7-én válik elérhetővé a Virgin River 5. etapjának első, 10 epizódos felvonása, amelyben meglepő új kapcsolatok, egy sokkoló szakítás, egy bírósági tárgyalás, egy szívszorító búcsú és egy erdőtűz fenyegeti a lakókat. A 12 epizódból álló szezon második felvonása november 30-tól lesz megtekinthető. 8-án jön a Netflixre a Hív az idő (A Time Called You) című dél-koreai romantikus drámasorozat 12 részes 1. évada. Jun-hee egy évvel a halála után még mindig gyászolja a barátját. Valahogy azonban visszautazik az időben 1998-ba, és egy másik személy testében ébred. Itt találkozik egy férfivel, aki kísértetiesen hasonlít elhunyt szerelmére.

Szeptember 8-án lesz a premierje A nagy pénzrablás sztárjainak vadonatúj szériájának, a Lángoló testnek (Burning Body / El cuerpo en llamas). A 8 részes minisorozat női főszereplője Úrsula Corberó, aki Tokiót formálta meg a bankrablós produkcióban, de fontos karaktert alakít benne a Gandiát, a biztonsági őrök főnökét játszó José Manuel Poga is. A történet szerint, miután egy rendőrt meggyilkolnak és felgyújtanak, minden szem két személyre szegeződik; az áldozat barátnőjére és szeretőjére. A produkcióról korábban bővebben írtunk.

13-tól lesz megtekinthető egy francia minisorozat, a Tapie, a csodaember (Class Act / Tapie). A 7 epizódból álló életrajzi széria Bernard Tapie-t mutatja be, fiktív elemekkel kiegészítve. A kíméletlenül ambiciózus munkásosztálybeli férfi Franciaország egyik legellentmondásosabb közéleti személyisége lett. 14-én debütál a N4PLÓK (Di4ries / Di4ri) című olasz produkció 2. szezonja. A tiniknek szóló sorozat folytatásában a Galileo Galilei gimi diákjai már kicsit idősebbek. Kiderül, hogy milyen problémákkal kell szembenézniük az iskolában, a szülőkkel és az egymással kialakított kapcsolataikban.

Szeptember 14-én válik elérhetővé egy friss mexikói drámasorozat, a Csütörtöki özvegyek (Thursday’s Widows / Las viudas de los jueves) is. A minisorozat cselekménye szerint Teresa holtan találja férjét és annak két legjobb barátját fényűző lakóhelyükön. Ahogy fény derül az igazságra, úgy tárulnak fel a sötét titkok is. 15-én érkezik a Netflixre a Kicsapva (Miseducation) 1. évada. A dél-afrikai dramedyben egy nyilvános megaláztatás után az önjelölt influenszer beiratkozik egy kisvárosi egyetemre, ahol megpróbálja visszanyerni társadalmi helyzetét.

Szintén ezen a napon jön a streaming szolgáltatóra az Egy pörgős nyár (Surviving Summer) 8 epizódos 2. etapja. Summer visszatér Shorehaven-be, ám ezúttal édesanyja, Margot is vele tart, hogy szemmel tarthassa. Barátai örülnek, hogy ismét velük van, de egy új ellenséget is szerez magának, miközben egyre jobb eredményeket ér el a szörf bajnokságokon. Ettől a naptól lesz megtekinthető A klub (The Club/ Kulüp) című török drámasorozat 8 részből álló 2. szezonja is. A folytatásból kiderül, hogyan reagál Matilda arra, hogy Rasel elhagyta, és az is látható lesz, hogyan alakul Rasel és Mondo kapcsolata.

Szeptember 21-én debütál a Szexoktatás (Sex Education) 4., és egyben utolsó évada. A főszereplők egyetemre mennek, ahol Eric azért imádkozik, hogy ne legyenek Otis-szal ismét lúzerek. Jackson még mindig küzd, hogy túllépjen Calon, Aimee valami újat próbál ki, Maeve pedig az Egyesült Államokban éli az álmát a Wallace Egyetemen. Otis még mindig utána sóvárog, miközben hozzá kell szokjon, hogy már nem egyedüli gyerek a családban és nem ő az egyetlen terapeuta az egyetemen. A befejező etap előtt már többen is kiszálltak a szériából, így az új szezonban Simone Ashley, Tanya Reynolds, Patricia Allison és Rakhee Thakrar már nem lesz látható.

22-én érkezik a Netflixre egy vadonatúj dél-koreai széria, a Banditák balladája (Song of the Bandits). A 9 részes 1. etap története az 1920-as években, a japán megszállás viharos időszakában játszódik. A Gando törvényen kívüli földjén élők mindent kockára tesznek, hogy megvédjék szeretett hazájukat és szeretteiket, még ha ez az életükbe kerül is.

A SkyShowtime szeptemberben érkező legnagyobb filmjeiről és sorozatairól itt, a Disney+ filmes premierjeiről pedig itt írtunk Az RTL+ legújabb produkcióit itt mutattuk be.

hirdetés

Árpa Attila lesz az RTL vadonatúj napi sorozatának egyik főszereplője

Itt a Sárkányok háza 2. évadának 5. epizódjának előzetese

A csatornán még nem látott török sorozat érkezik a Dunára

Ezek a hét legnagyobb streaming premierjei

Megszűnt az egyik hazai csatorna

Legendás kvíz műsorvezetésével térhet vissza Palik László a TV2-re