A korábbi évekhez hasonlóan idén is számos török széria érkezett a TV2 Csoport csatornáira. A tévétársaság hétfőn nyilvánosságra hozta, hogy hamarosan három vadonatúj törökországi produkció kerül képernyőre az adóikon. Október közepén ugyanis egy-egy új török sorozat indul a TV2-n, a SuperTV2-n és az Izaura TV-n is.

A végzet fogságában

A házasság buktatói (Evlilik Hakkında Her Şey) október 11-én, kedden 20 órakor indul a SuperTV2-n. A hétköznap esténként jelentkező széria a „The Split” című brit produkció feldolgozása. A sorozat 2021 és 2022 között 1 szezont élt meg hazájában. A történet egy családi vállalkozás hétköznapjait mutatja be. Çolpan Cevher, neves válóperes ügyvéd isztambuli irodájában együtt dolgozik a lányaival. A legidősebb, Azra elhagyja a céget, hogy csatlakozzon egy riválisához, míg Sanem az édesanyjával marad. Testvérük, Güneş az ügyvédek világától távol tartja magát. 25 év után visszatér az édesapjuk is, hogy visszaszerezze a részét a családi vállalkozásból.

hirdetés

Két nappal később, október 13-án, csütörtökön újabb török széria indul a tévétársaság másik csatornáján. A végzet fogságában (Doğduğun Ev Kaderindir) hétköznaponként 21 órakor lesz látható az Izaura TV-n. A produkció hazájában 2 évadot élt meg 2019 és 2021 között. Az igaz történeten alapuló, megindító szerelmi dráma Zeynep és Mehdi különleges lelki utazását mutatja be. A gyermekkori szenvedések örökre rányomták a bélyegüket a két fiatal életére, akik egymás oldalán találnak rá az összetartozás érzésére.

Testvérek

A Testvérek (Kardeşlerim) október 14-én, pénteken 15:40-kor debütál a TV2-n. A produkció hétköznap délutánonként kerül képernyőre a csatornán. A széria 2021 óta látható Törökországban, az ottani vetítés jelenleg a 3. etapnál tart. Veli és Hatice szeretetben nevelik gyermekeiket, a 19 éves Kadirt, a 17 éves ikreket, Ömert és Asiye-t, valamint a 6 éves Emelt. A négy testvér azonban szerencsétlen körülmények között elveszíti édesanyját és édesapját is. Ezután együtt próbálják felépíteni az életüket. Minden nehézség ellenére ott vannak egymásnak, de szép lassan feltárul előttük a szüleik halálával kapcsolatos igazság, ami miatt semmi sem marad a régiben.

hirdetés

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor