Néhány nappal ezelőtt a SorozatWiki megtudta, hogy A nagy Ő jelenlegi évada után mégsem a Házasság első látásra című műsor fog kezdődni. A nagyszabású reality helyett november 6-án, hétfőn a Párharc 3. etapja indul majd. Most kiderült, hogy melyik sávban lesz majd látható a produkció, és kik lesznek a versenyzők.

hirdetés

A Párharc legújabb évada 21:30-tól lesz látható a TV2-n. A páros műsor A nagy Ő jelenlegi etapjához hasonlóan nem minden hétköznap kerül képernyőre a csatornán, csak hétfőtől csütörtökig lesz látható. Péntekenként ebben a sávban továbbra is az Ázsia Expressz – Felfedezzük Amerikát és annak kibeszélő műsorát vetítik a csatornán.

Egészen mostanáig nem lehetett tudni, hogy ezúttal mely párosok mérik össze az erejüket. Most azonban nyilvánosságra hozták, hogy ebben az évadban Halastyák Fanni „Nemazalány” és Szlépka Armand, Király Peti és Nagy Anna, Gáspár Győző és Gáspár Bea, Salander Dorina és Provoda Jodes, Rékasi Zsigmond és Gallai Melitta, Tuvic Aleksandra és Gelencsér Kornél, valamint Stana Alexandra és Meggyes Dávid küzd meg a fődíjért.

hirdetés

Minden esti műsort érintő változás lesz hétfőtől a TV2-n

Kiderült, hogy folytatódik-e a Gólkirályság

Változás az RTL-en: Jövő héten beduplázódik az X-Faktor

Hamarosan újabb A mi kis falunk napi ismétlés lesz látható az RTL-en

Napokon belül új évaddal jelentkezik a vidéki életet bemutató műsor az egyik magyar csatornán

Klein Dávid és Radnai Péter: A Minek ment oda egy olyan sorozat, amiben rengeteg izgalom van (x)