Egy hete derült ki, hogy a koronavírus-járvány miatt számos produkció között a Mintaapák forgatása is leállt. A TV2 Csoport akkor még csak a felvételek néhány napos felfüggesztését erősítette meg.

A SorozatWiki információi szerint azonban mostanra a stáb jóval hosszabb pihenőre készül. Úgy tudjuk, hogy a Mintaapák forgatása csupán néhány héttel tartott előrébb, mint a tévében látott részek, ezért már a jövő hét után egy darabig eltűnik a TV2-ről. A szünet előtti utolsó epizód április 3-án, jövő pénteken a 97. rész lesz.

A TV2 ezzel igencsak rosszul jár, ugyanis a Mintaapák nézettsége az elmúlt hetekben nagyon megnőtt és mostanra egy kifejezetten sikeres sorozat lett. Ezen kívül a Drága örökösök teljes 3. évada és a Bátrak földje már le van forgatva és úgy tudjuk, hogy a Jóban Rosszban és a Barátok közt is tovább lesz képernyőn, így ez lesz az első napi sorozat, amely a veszélyhelyzet miatt lekerül a képernyőről.

hirdetés

A hírrel kapcsolatban megkerestük a TV2 Csoport Sajtóosztályát, ahol megerősítették, a Mintaapák jövő hét után egy időre pihenőre vonul. Ezen kívül a SorozatWikinek elmondták, hogy a nézők nem maradnak ebben a sávban új tartalom nélkül, ugyanis április 6-án 19:30-kor indul a #maradjtotthon a TV2-n. A pár napja bejelentett vadonatúj műsor egy új dokureality lesz, melyben sztárok és érdekes civilek egy-egy kamerával rögzítik az életüket a mostani válsághelyzetben. A produkcióról bővebben itt írtunk.

hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban