A SuperTV2 indulása óta legmagasabb átlagos közönségarányát érte el januárban a 18-59 évesek körében főműsoridőben (2,60% SHR) és a teljes napot (2,75% SHR) tekintve egyaránt. A csatorna saját gyártású műsorai és vásárolt tartalmai is kiemelkedő teljesítményt nyújtanak. A Jóban Rosszban február 2-i premierje 15 százalékos közönségarányt (15,0% SHR) tudhat magáénak, az Édes Élet hétről hétre magasan csatornaátlag felett teljesít – olvasható a csatorna közleményében.

A csatorna rekordteljesítményéhez nagyban hozzájárul a Jóban Rosszban sorozatpremierjeinek műsorra tűzése. A napi sorozat február 2-i epizódja történelmet írt. A délután sugárzott premier 15,0% SHR közönségarányt ért el a 18-59-es célcsoportban, ami kiemelkedően magas teljesítmény; a legjobb érték, mióta a sorozat a SuperTV2-re költözött. A teljes januárt tekintve pedig 10,3% SHR-t tud felmutatni, ami több mint 15 százalékos javulás 2015 hasonló időszakához képest.

hirdetés

A SuperTV2 főműsoridőben sugárzott saját gyártású konstruált reality-je, az Édes Élet nagy mértékben erősíti a csatorna teljesítményét. Közönségarányának havi átlaga a teljes lakosság körében 4,40% SHR, a 18-59-es kereskedelmi célcsoportot tekintve pedig 4,96% SHR, amivel hétről-hétre csatornaátlag felett teljesített. Január hónap legnézettebb epizódjának a közönségaránya 5,21% SHR volt a teljes lakosság körében.

A saját gyártás mellett, a csatorna nagy hangsúlyt fektet a minőségi vásárolt tartalmak bemutatására. Januárban külföldi filmek közül legmagasabb közönségaránya a teljes lakosság körében a Madagaszkár 3-nak volt (3,69% SHR), második lett a toplistán a Legénybúcsú (3,74% SHR), harmadik pedig a Fogtündér (3,55% SHR).

hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban