Március 2-tól visszatér a TV Paprika Magazin a képernyőkre. A gasztro-talkshow új évada 16 héten keresztül minden szombaton és vasárnap 9 órakor jelentkezik majd a TV Paprikán, az új adások ismétlései pedig mindig aznap 16 órakor lesznek láthatóak csatornán. A produkció házigazdája Havas Dóra lesz, ám munkáját minden héten más, gasztronómiában jártas társműsorvezető segíti majd. A tavaszi időszakban biztosan köztük lesz Mautner Zsófi, Sváby András, Hegyi Barbara, vagy éppen Csonka András is. Részletek a tévétársaság közleményében:

hirdetés

A nézők az adventi időszakban már találkozhattak a TV Paprika magazinműsorával, amelyben Havas Dóra házigazda mellett ismert emberek, érdekes beszélgetések, és persze ínycsiklandó fogások színesítették a szombat-vasárnapokat. A korábbihoz hasonlóan, ám a tavaszi etapban megújult formában, társműsorvezetőkkel együtt várja a nézőket Dóra.

Az egyórás adásokban nem csak a főzésé lesz a főszerep, mivel Dóra és társai igyekeznek a gasztronómia minél több aspektusát bemutatni. Ezért az ételek elkészítésén kívül olyan, ma már kikerülhetetlen témák is előjönnek, mint a fenntartható, vagy éppen a maradék nélküli főzés. A progresszív műsorok során Dóra beszélget dietetikusokkal, hogy minél több olyan hasznos információt megtudhassanak a nézők, amelyek érinthetik őket, vagy családtagjaikat. A tradicionális vonalat képviselve olyan témákat is körbejár a TV Paprika Magazin, mint a böjt, vagy a magyar vasárnapi ebéd hagyományai. Az állandó rovatokban lesz szó desszertekről, terítésről, szezonális és nem szezonális alapanyagokról, nemzetközi és hagyományosan magyar fogásokról is, de Bede Robival is rendszeresen találkozhatnak a nézők. A TV Paprika Magazin 2024 tavaszán is rengeteg étellel, érdekes recepttel, és sok-sok hasznos tippel várja a nézőket.

hirdetés

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához

A nyáron új székházba költözik az RTL egy része