Múlt hétfőn írta meg a Blikk, hogy a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalának internetes adatbázisa szerint az RTL Klub augusztusban levédette a „Győzike” szót. Ebből a bulvárlap arra következtetett, hogy lehet, hogy folytatódik a Győzike show. Ma pedig arról írt szintén a Blikk, hogy már biztosan visszatér a műsor.

“Újra elindul a Győzike Show! Lapunk forrása elárulta: a zenész 40 millió forintért szerződött le a 18 adásra. Ez azt jelenti, hogy részenként több mint kétmillió forintot kap” – olvasható a lap cikkében. Az információkat az érintett maga is megerősítette: “Igen, minden igaz! Nagyon sok pénzt, negyvenmillió forintot kapok, de nincs szükségem mindre” – jelentette ki Győzike. – “Édes­anyám tavaly halt meg, rákos volt. Ezért is döntöttem úgy, hogy sok millió forintot, a tiszteletdíjam közel felét odaadom egy alapítványnak, ami rákos gyerekeken segít. Re­mélem, mások is követik a példám” – nyilatkozta a Blikknek. A VV kísérőműsorának házigazdája azt is hozzátette, hogy szerződésben rögzítette, hogy a csatorna egyből a szervezet számlájára utalja a pénzt. A hírt pár óra alatt szinte az egész magyar sajtó átvette.

A hírrel kapcsolatban megkerestük Kolosi Pétert, aki határozottan cáfolta a Blikk értesüléseit:

hirdetés

„Csodálkozom azon, hogy ezt az újságok miért kapták fel. Nyilván van egy Győzike védjegyünk már több mint tíz éve, hiszen akkor indult a Győzike show. Ezeket a védjegyeket tíz évenként meg kell újítani, fizetni kell egy bizonyos összeget és akkor ugyanennyi időre ismét a tiéd. A szabadalmi tárban ez úgy jelenik meg, hogy mostantól van egy védjegyoltalmad.
Ebből azt a következtetést vonták le újságírók, hogy mi levédettük ezt a nevet, pedig csak megújíttattunk egy régit. Az elmúlt 20 évben semmilyen jelentős márkanevet nem engedtünk el, pont azért, hogy mások ne tudják használni. Nem volt olyan tervünk, hogy visszahozzuk a Győzike show-t, a nézők a BeleValóVilágban találkozhatnak vele” – mondta az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettese, programigazgatója a SorozatWikinek. (Fotó: RTLII)

hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban