Szeptember legelső napján, most vasárnap indul a Sztárbox 2024-es évada az RTL-en. Az idei szezon 32 versenyzőjét itt mutattuk be korábban, a 3 műsorvezető személye változatlan marad, a szakmai kommentátor ismét Kokó lesz, hozzá pedig csatlakozik Szépréthy Roland influenszer, aki egyben a műsor social média arca is lesz. Többen észrevették azonban, hogy az élő adások a tavalyival ellentétben nem egy, hanem két részletre lesznek bontva. A csatorna hivatalos tévéműsora szerint 19:30-kor kezdődik a Sztárbox idei 1. adásának 1. része, mely 12-es korhatár-besorolással van jelölve, majd 21:05-től az 1. adás 2. része, mely már 16-os karikát kap majd.

hirdetés

Az új fajta vetítései rend miatt egy médiával foglalkozó Facebook oldal arról írt, hogy mivel a tavalyi évben a Médiahatóság az összes Sztárbox adást megbüntette, így idén 21 óra előtt nem is lesznek meccsek közvetítve. Ebből azt a következtetést vonták le, hogy a 19:30-kor kezdődő rész csak felvezető lesz és a 21 óra utáni, 16-os karikás részben rendezik meg a celebek összecsapásait. Az elmélet a Facebookon több helyen is terjed. Az információval kapcsolatban megkerestük a médiavállalatot, ahol ezt egyértelműen cáfolták:

“A jogszabályoknak való megfelelés érdekében, eltérő szerkesztési szempontok miatt lesz 2 részes minden Sztárbox esemény, egy 12-es és egy 16-os karikás. Bokszmérkőzés, már a 21:00 órától induló 16-os karikával megjelölt rész előtt, a 12-es karikás részben is látható lesz

– válaszolta az RTL a SorozatWiki megkeresésére.

hirdetés

Vadonatúj német orvosi sorozat indul október elején a TV2 Csoport egyik csatornáján

Nem az előre tervezett időpontban lesz látható Sváby András vadonatúj utazós realityje a VIASAT3-on

Fontos információ érkezett a Trónok harca egyik új spinoffjával kapcsolatban

Megvannak a Hypwriter, a Paprika Studios és az RTL közös sorozatötlet pályázatának döntősei

3 új szereplő csatlakozott a Bridgerton család 4. évadához

Leleplezték az idei Dancing with the Stars premierdátumát, zsűrijét és versenyzőit