Javában folyik a Trónok harca előzménysorozatának castingja, az HBO egyre több szereplőről rántja le a leplet. A sárkányos testvérszéria a House of the Dragon nevet kapta, mely a Tűz és vér című George R. R. Martin regény adaptációja lesz. A történet az anyasorozat előtt 300 évvel játszódik, Hódító Aegonnal, a Vastrón készíttetőjével indul és a Targaryen-dinasztia fennmaradásáért harcoló generációkat mutatja be. Ahogyan korábban már megírtuk, Paddy Considine bújik I. Viserys király bőrébe. A széria készítői később nyilvánosságra hozták, hogy a 10 részes sorozatban szerepelni fog továbbá Olivia Cooke, Emma D’Arcy és Matt Smith is.

A Trónok harca hivatalos Twitter oldalán jelentették be, hogy újabb színészekkel bővül a testvérsorozat gárdája. A House of the Dragon szereplőihez csatlakozik Steve Toussaint (Perzsia hercege: Az idő homokja), Eve Best (Jackie nővér), Rhys Ifans (King’s man: A kezdetek) és Sonoya Mizuno (Kaliforniai álom) is.

A koronavírus szinte minden hollywoodi produkcióra hatással van, azonban a 2020-as Emmy-gálát követő interjúban az HBO elnöke, Casey Bloys megerősítette, hogy a testvérsorozat 2022-ben biztosan képernyőre kerül. Az év utolsó hónapjában a médiavállalat bejelentette, hogy 2021-ben megkezdődik a sorozat forgatása, így hamarosan újra középpontba kerülhet a Vastrón.

hirdetés
hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban