Az elmúlt hónapokban hétköznaponként és hétvégente egyaránt több szórakoztató műsor is képernyőre került az RTL-en. A produkciók azonban a nyári műsorrendre való átállással hamarosan véget érnek. A csatornán megtekinthető műsorok közül három is befejeződik ezen a héten.

hirdetés

A The Floor – Csak egy maradhat május 6-án debütált az RTL-en. A Szujó Zoltán műsorvezetésével készült vetélkedő azóta minden hétköznap este képernyőre kerül, valamint május 19-én, vasárnap egy Drága örökösök különkiadás is látható volt a csatornán. A The Floor azonban már nem sokáig lesz képernyőn, ugyanis a 25. epizódja június 7-én, most pénteken 20 órakor kerül képernyőre.

A Gólkirályság 2. évada április 6-án indult az RTL-en. A Csember FC-ről szóló sorozat azóta minden szombat este látható a csatornán. A széria jelenlegi szezonja azonban 10 epizódot követően, ezen a héten befejeződik. A Gólkirályság 2. etapja június 8-án, most szombaton 20 órakor ér véget az RTL-en.

A Cápák között idei szezonja január 7-én debütált az RTL-en, majd 7 rész után március 3-án szünetre vonult. Az üzleti showműsor 7. évada végül április 28-án tért vissza, azonban a korábban megszokott időponthoz képest fél órával később és azóta vasárnaponként 19:25-kor látható a csatornán. A produkció jelenlegi szezonjának 16., és egyben utolsó adása június 9-én, most vasárnap 19:15-kor kerül majd képernyőre.

hirdetés

Megszűnt az egyik hazai csatorna

26. heti nézettség - Komoly bukás lett a Marsra magyar 2. évada az RTL-en

Legendás kvíz műsorvezetésével térhet vissza Palik László a TV2-re

A TV2-től átigazolt műsorvezetőtársat kap Miller Dávid az X-Faktorban

Iszak Eszter elbúcsúzott a Mokka nézőitől

Bejelentették a Sztárbox új kategóriáját és 8 versenyzőjét