Január 1-jén indult a Drága örökösök, 2-án pedig az RTL Klub 2019-es műsorrendje. A Drága örökösök az első naptól tarol, a Barátok közt hol jó, hol közepes számokat produkál, az Éjjel-Nappal Budapest pedig felemás vagy inkább gyenge adatokat hoz. A TV2-nél erős számokat szállít az Exatlon Hungary és közepeseket a Legyen Ön is Milliomos, 18-49-ben. A verseny jóval szorosabb lett, mint eddig, de a legtöbb hétköznap estét így is az RTL Klub nyeri. Ennek ellenére másfél héttel az új struktúra elindítása után péntek késő délután hatalmas műsorváltozást jelentettek be. (Péntek késő este megérkeztek a délutáni és késő esti új időpontok is, mellyel frissítve lett a cikk)

A Fókuszt 4 és fél hónap után délutánról visszarakják estére, mely miatt megborul a teljes délutáni és esti műsorrend. Délután minden 20-35 perccel későbbre kerül, így az Éjjel-Nappal Budapest ismétlése 12:40-kor, a Drága örökösök előző napi epizódja 13:55-kor és A mentalista dupla részes ismétlése 14:50-kor indul majd. Az Elif – A szeretet útján 2. évadának új részei 16:20-ról 16:40-re kerülnek, az RTL Híradó pedig egyedüliként változatlan időpontban, 18 órakor marad.

A Fókusz 17:25 helyett 19:05-kor kezdődik majd, így minden esti tartalom jelentősen későbbre kerül. Az RTL Klub jelenleg legsikeresebb tartalma, a Drága örökösök 18:50-ről 45 perccel később, 19:35-től lesz látható. A Barátok közt másfél hét után megint új időpontban, 19:50 helyett 20:35-kor kerül majd képernyőre. Ezzel ezúttal háromnegyed órával változik majd a kezdése. Szintén 45 perccel későbbre kerül az Éjjel-Nappal Budapest is, mely hétfőtől csupán 21:10-től indul majd.

hirdetés

Hétfőn a Dr. Csont ismétlése, kedden a Házon kívül, szerdán a Halálos fegyver 3. évados új részei, csütörtökön a Páratlan páros friss epizódjai és a pénteki filmek 22:25-kor lesznek majd láthatóak. Kedden éjszaka a XXI. század pontban 23 órakor indul majd. A nagy változások a hétvégét nem érintik, de a már korábban bejelentettek szerint szombaton a Fókusz Plusz után, 20 órakor lesz A Tanár 2. évados premierje. (Fotó: RTL Klub)

hirdetés

A Barátok közt korábbi szépsége a Pokoli rokonok egyik főszereplője lesz

Bejelentették, hogy melyik testvérről fog szólni a Bridgerton család új évada

Hatalmas kedvezménnyel vehető igénybe a SkyShowtime reklámmentes csomagja

Megjelent az Emily Párizsban 4. évadának első előzetese

Itt a Sárkányok háza 2. évadának 7. epizódjának előzetese

Elhunyt Csányi János, a Szomszédok sztárja